Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:07 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru goluri și un cartonaș roșu FC Viitorul a condus la pauză, dar a pierdut meciul cu CSU Craiova

ro

02 Dec, 2017 20:40 2330 Marime text
Campioana României la fotbal, FC Viitorul, susține în această seară, de la ora 20.45, partida din etapa a 20-a a Ligii 1, în deplasare cu CSU Craiova.
 
În clasament, echipa gazdă se află pe locul trei, cu 36 de puncte, în vreme ce formația de pe litoral ocupă poziția a cincea, cu 31 de puncte. 
 
Iată echipele de start:
 
CSU Craiova (antrenor, Devis Mangia): Calancea - Datkovic, Kelic, Briceag - Martic, Zlatinski, Mateiu, Bancu - Mitriță, Burlacu, Băluță.
 
Rezerve: Mitrovic - Roman, Spahija, Popa, Bărbuț, Dimitrov, Screciu.
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Tordai - Lopez, Țîru, Hodorogea, De Nooijer - Vînă, Mladen, Ganea - Mățan, Țucudean, Cicâldău.
 
Rezerve: Rîmniceanu - V. Ghiță, Horj, Eric, Ciobanu, Chițu, Băluță.
 
Arbitri: Horațiu Feșnic (Cluj-Napoca) - Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Ciprian Danșa (Satu Mare); rezervă: Marian Balaci (Dr. Tr. Severin). 

UPDATE: Meciul s-a încheiat, gazdele impunându-se cu 3-1, însă după ce FC Viitorul a condus cu 1-0 la pauză, iar din minutul 58 a jucat în inferioritate numerică!  

UPDATE: Ultima schimbare la CSU Craiova, Mihai Roman în locul lui Bancu, în minutul 90+2. 

UPDATE: Băluță are șansa să facă 4-1, în minutul 83, dar trage pe lângă poartă. 

UPDATE: În minutul 77, Craiova se desprinde pe tabelă. Este 3-1, gol Bărbuț, care marchează simplu, din fața porții, după o cascadă de driblinguri a lui Bancu.  

UPDATE: În minutul 74, Răzvan Popa îi ia locul în teren lui Burlacu în echipa gazdă. 

UPDATE: În minutul 69, CSU Craiova operează prima schimbare, Bărbuț în locul lui Mitriță. Viitorul își epuizează înlocuirile, fiind trimis în teren Eric, în locul lui Vână.  

UPDATE: Craiova trece în avantaj în minutul 61, după golul lui Bancu, mingea ajungând la el după ce Zlatiski trimisese în bară!

UPDATE: CSU Craiova egalează în minutul 58. Gol din penalty Mitriță! Arbitrul a acordat lovitură de la 11 m considerând că Țâru a comis henț în careu. Căpitanul oaspeților a primit cartonaș galben și, cum era al doilea, a fost eliminat! Pentru a acoperi golul din defensivă, Hagi îl trimite în teren pe fundașul Horj în locul lui Mățan. 

UPDATE: A început partea secundă. Gică Hagi a operat o schimbare la pauză, Tudor Băluță în locul lui Mladen. 

UPDATE: S-a încheiat prima repriză. FC Viitorul conduce cu 1-0!

UPDATE: În minutul 42, FC Viitorul deschide scorul, la capătul unei faze de mare spectacol. Pasă Cicâldău în careu, iar Țucudean marchează din foarfecă laterală! Golgeterul Viitorului a ajuns la nouă reușite în acest sezon. 

UPDATE: Gazdele au fost foarte aproape de gol în minutul 38, prin cele două ocazii ale lui Mitriță: bară și apoi minge trimisă din careu, din poziție foarte bună, față în față cu portarul. 

UPDATE: În minutul 35, Cristi Ganea execută o lovitură liberă, mingea se duce periculos pe lângă poarta Craiovei. 

UPDATE: Băluță trage din careu în minutul 32, dar portarul Tordai reține cu siguranță. 

UPDATE: În minutul 25, portarul Calancea reușește să rețină balonul de la piciorul lui Țucudean, în careu. 

UPDATE: La Craiova, plouă foarte tare.

UPDATE: În minutul 12, FC Viitorul are prima ocazie a partidei. Vână îl deschide foarte bine pe Ganea, în centrul careului gazdelor, Ganea șutează, dar portarul respinge în corner. 

UPDATE: Meciul a început. Startul simbolic a fost dat de Ion Velea, fost campion cu echipa din Bănie și fost arbitru. Pe noul stadion din Craiova, meciul este urmărit de peste 15.000 de spectatori. 

Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii