Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Seria neagră a campioanei continuă FC Viitorul a pierdut meciul de la Ovidiu cu CSU Craiova. Dublă Alexandru Mitriță, fost jucător al gazdelor!

ro

20 Aug, 2017 18:23 2198 Marime text
Stadionul central al Academiei Hagi, de la Ovidiu, găzduiește, astăzi, meciul dintre campioana României, FC Viitorul, și CSU Craiova, contând pentru etapa a șaptea a Ligii 1.
 
Echipele de start sunt următoarele:
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Rîmniceanu - Lopez, Țîru, Boli, Ganea - Vînă, Mladen, Herea - Eric, Țucudean, Coman.
Rezerve: Buzbuchi - M. Constantin, Hodorogea, Cicâldău, Chițu, Dumitrescu, T. Băluță.
 
CSU Craiova (antrenor, Devis Mangia): Calancea - Kelic, Spahia, Thiago - Dimitrov, Mateiu, Zlatinski, Burlacu - Gustavo, Mitriţă, Bancu.
Rezerve: Mitrovic - Briceag, Screciu, Buzan, M. Roman, Bărbuț, Barthe.
 
Arbitri: Ovidiu Hațegan (Arad) - Sebastian Gheorghe (Suceava), Vasile Marinescu (București); rezervă: Iulian Dima (București).

În clasament, FC Viitorul ocupă locul 11, cu cinci puncte, în vreme ce CSU Craiova se află pe poziția a patra, cu 12 puncte. În ultimele cinci runde ale Ligii 1, FC Viitorul nu a câștigat și nu a marcat!

UPDATE: Partida s-a încheiat cu victoria CSU Craiova, scor 2-0. Ambele goluri au fost înscrise de Alexandru Mitriță! FC Viitorul a ajuns la șase meciuri la rând fără victorie și fără gol marcat.

UPDATE: În minutul 86, Gustavo a tras periculos pe lângă poarta Viitorului.  

UPDATE: Ultima schimbare și la CSU Craiova, în minutul 81: Mihai Roman - Burlacu. 

UPDATE: În minutul 74, la FC Viitorul iese Mladen și intră Cr. Băluță 

UPDATE: CSU Craiova se distanțează pe tabelă în minutul 71, același Mitriță punctând cu o minge pe lângă portarul Rîmniceanu.  

UPDATE: În minutul 67, Calancea are o nouă intervenție inspirată, la șutul lui Țucudean din careu. Primele două schimbări la FC Viitorul: Herea - Cicâldău și Eric - Chițu. Mai face și CSU Craiova o înlocuire: Screciu - Spahia. 

UPDATE: Florinel Coman ratează pentru FC Viitorul, în minutul 63. Șut din careu, portarul Calancea respingând în corner. 

UPDATE: ​În minutul 61, CSU Craiova face prima schimbare, Barthe în locul lui Kelic.

UPDATE: În minutul 57, Eric execută un corner, iar Țucudean trimite cu capul pe poartă, dar portarul advers respinge foarte bine. 
 
UPDATE: A început partea secundă.

UPDATE: Prima repriză s-a încheiat. CSU Craiova conduce cu 1-0!
 
UPDATE: Țucudean primește o minge în careu, în minutul 33, stop bun pe piept, dar șutul cu stângul îl trădează pe atacantul Viitorului. 

UPDATE: În minutul 28, oaspeții au deschis scorul, prin fostul jucător al Viitorului Mitriță, care a speculat greșeala lui Florinel Coman și a tras din careu. FC Viitorul - CSU Craiova 0-1!

UPDATE: A început meciul, oaspeții având lovitura de start.

UPDATE: Jucătorii CSU Craiova au pătruns pe gazon purtând un banner cu mesajul Căpitane, vei rămâne în inimile noastre!, în memoria celui ce a fost Costică Ștefănescu, de la a cărui moarte astăzi s-au împlinit patru ani. 

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii