Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul mondial! Simona Halep a revenit în ţară de la Singapore „A fost un moment deosebit, pe care nu-l voi uita niciodată“

ro

30 Oct, 2017 15:40 1801 Marime text
Liderul mondin al tenisului feminin, constănţeanca Simona Halep, a revenit astăzi în ţară de la Singapore, unde a participat la Turneul Campioanelor, iar duminică a primit, în cadrul unei festivităţi, trofeul cuvenit celei mai bune jucătoare a lumii, dar şi un inel cu diamante.   

A fost un moment deosebit, pe care nu-l voi uita niciodată. Am trăit clipe frumoase şi sper să mai am parte de ele, chiar şi mai frumoase. La Singapore, a fost un turneu greu. Terenul de acolo e cam moale şi nu mă avantajează. Am început bine, dar apoi am întânit jucătoare care nu greşesc şi a fost puţin mai dificil. Wozniacki a jucat cel mai bine dintre toate şi a meritat să câştige. În fiecare an îmi doresc să câştig un Grand Slam. Va trebui să muncesc mai mult, ca să mă menţin pe poziţiile de sus ale clasamentului. Îi mulţumesc lui Roger Federer pentru cuvintele frumoase la adresa mea. Vorbele sale îmi dau încredere. Cred că merit postura de lider mondial, am fost destul de constantă în acest sezon. De patru ani, mă menţin în top cinci, ceea ce contează mult pentru mine. Trebuie să mai progresez la toate capitolele în ce priveşte jocul meu. Lucrez în continuare la serviciu, ca să fiu şi mai puternică. Cred că Andrei Pavel o sa facă parte din echipa mea în continuare, voi avea o discuţie cu el. În conmtinuare, voi avea o perioadă de odihnă, întrucât am avut un an greu, a declarat Simona Halep.     


Sursa foto: Instagram Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii