Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lideri în Divizia Naţională Rugbyştii de la Tomitanii joacă la Constanţa cu RC Bârlad. Apelul lui Cristian Cojocaru!

ro

25 Nov, 2017 00:00 2617 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa susţine, sâmbătă, ultimul meci oficial din acest an, întâlnind pe teren propriu, pe stadionul „Mihai Naca”, de la ora 14.00, formaţia RC Bârlad, într-o restanţă din etapa a doua a Diviziei Naţionale de seniori.

Deşi nou-promovată şi foarte tânără, trupa constănţeană pregătită de Cristian Cojocaru este liderul campionatului, în condiţiile în care are şi un meci în minus, partida de astăzi! Din şase meciuri susţinute până acum, Tomitanii au câştigat cinci şi au pierdut numai unul, în runda de debut. După acea partidă, în care au cedat greu, pe final, în fieful vicecampioanei CS Năvodari, constănţenii au câştigat tot, totalizând 25 de puncte (la egalitate cu echipa de pe locul doi, Gloria Buzău, dar cu esaveraj superior).

Ca şi Tomitanii, RC Bârlad are o singură înfrângere până acum, ocupând poziţia a patra în ierarhie, cu 20 de puncte. „Susţinem o partidă foarte importantă, care, în cazul în care o vom câştiga, ne va duce la patru sau cinci puncte faţă de echipa de pe locul secund, ceea ce ne va conferi în retur un mic avantaj. Fac un apel către toţi iubitorii sportului cu balonul oval să vină la stadion şi să ne susţină. Dorim să ne bucurăm suporterii cu încă o victorie. şi-au anunţat prezenţa şi autorităţi locale, şi sponsori. Cei care ne susţin şi prin al căror sprijin am ajuns la aceste performanţe vor fi alături de noi şi mâine (n.r. astăzi)“, a declarat Cristian Cojocaru.

Tomitanii nu se vor putea baza la partida cu RC Bârlad pe doi jucători, Neacşu şi Lolea, ambii accidentaţi. Lolea s-a ales după meciul precedent, de la Suceava, cu fractură la două degete ale mâinii drepte. Până acum în acest sezon, Tomitanii au înregistrat rezultatele: 22-23 în deplasare cu CS Năvodari, 32-15 acasă cu RCM Galaţi, 14-8 în deplasare cu Gloria Buzău, 26-15 în deplasare cu ştiinţa Petroşani, 92-0 acasă cu CS U AV Arad şi 34-20 în deplasare cu Bucovina Suceava.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii