Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La o săptămână după ce a fost făcut KO de Alvarez, Lucian Bute a devenit tată!

ro

05 Mar, 2017 08:28 2284 Marime text


La o săptămână după ce a fost învins prin KO de columbianul Eleider Alvarez, Lucian Bute a devenit tată. Pugilistul român a anunţat pe pagina sa de Instagram că soţia sa a născut o fetiţă.

„Eu şi soţia mea suntem încântaţă să vă anunţăm naşterea fiicei noastre Ema Anabella. Viaţa are o nouă semnificaţie pentru noi. Mulţumesc Dumnezeu”, este mesajul postat de Lucian Bute pe Instagram.

Reamintim că, Lucian Bute a fost învins de columbianul Eleider Alvarez, prin KO în repriza a cincea, într-un meci care a avut loc la 25 februarie, la Quebec. Alvarez (32 de ani) este neînvins în cele 21 de meciuri la profesionişti (10 victorii prin knockout).
Lucian Bute (37 de ani) a disputat 36 de meciuri la profesionişti - 32 de victorii, dintre care 25 prin knockout, trei înfrângeri şi o remiză.
La câteva minute de la finalul partidei Lucian Bute a scris pe pagina lui de Facebook

”Nu a fost să fie...am pierdut KO în a 5a repriză....mă simțeam în meci Da am fost surprins cu o lovitură bună de la adversar. Îl felicit ..Viața continuă! Vă multumesc ca m-ati incurajat mereu!

Dacă trecea de Alvarez, Bute urma să lupte, pentru a 14-a oară, pentru o centură mondială, în meciul cu Stevenson.
Aflat pe locul 7 în ierarhia WBC, Bute ar fi putu deveni primul român campion mondial la două categorii de greutate diferite.

Sursa foto: Facebook/Lucian Bute
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii