Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La mulţi ani şi pentru Cristian Dimcică! Petrecere de final de an, la stadionul „Farul“, pentru apropiaţii SSC Farul (galerie foto)

ro

05 Dec, 2016 00:00 2358 Marime text
Echipa de fotbal înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul, Suporter Spirit Club Farul Constanţa, liderul detaşat al Ligii a 4-a a judeţului Constanţa, a organizat, ieri, la stadionul „Farul“, petrecerea de final de an.
 
Au participat jucători, foste glorii, antrenori, suporteri, conducători, sponsori şi invitaţi. Cu toţii s-au bucurat pentru parcursul perfect din campionat, SSC Farul câştigând toate cele 19 meciuri jucate în 2016 în campionat. Au fost tăiaţi doi porci şi un berbec şi s-a sărbătorit în stil românesc. Din peisaj n-au lipsit nici torţele, fumigenele şi scandările fanilor. „A mea, dar şi a ta, a noastră, a tuturor / Farul nu moare, Farul renaşte / Echipa fanilor!”, au cântat suporterii.
 
Cu aceeaşi ocazie, s-a marcat şi ziua de naştere a unuia dintre cei mai înfocaţi fani, Cristian Dimcică, cel care ieri a împlinit 46 de ani. „La mulţi ani! Să fii sănătos, fericit şi să ai parte numai de bucurii! O zi aniversară pe care o vei ţine minte cu siguranţă!”, i s-a urat lui Dimcică.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii