Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Mulţi Ani pentru George Petiu! Noi victorii pentru Tomitanii Constanţa şi Cleopatra Mamaia în întrecerea juniorilor

ro

11 May, 2015 00:00 1974 Marime text
Echipele de juniori Tomitanii Constanţa şi Cleopatra Mamaia au înregistrat noi victorii în Campionatele Naţionale de juniori în care sunt angrenate. 
 
În întrecerea juniorilor de până în 18 ani, zona Muntenia, formaţia campioană naţională, Tomitanii, a jucat pe terenul vice-campioanei Metrorex Bucureşti, pe care au învins-o cu 31-19, în etapa a noua. „Am realizat o victorie importantă, la capătul unui meci bun al băieţilor. În etapa viitoare, întâlnim Dinamo la Constanţa, duminică, 17 mai, de la ora 13.00. Vom evolua pe stadionul Mihai Naca, arenă care va găzdui de acum înainte meciurile noastre de acasă. Aşteptăm alături de noi suporterii, îmbrăcaţi în albastru, culoarea clubului Tomitanii“, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor la clubul constănţean, alături de Adrian Tinca. În ziua meciului din capitală, unul dintre componenţii de bază ai echipei Tomitanii, George Petiu, a împlinit o frumoasă vârstă, serbându-şi majoratul.
 
În întrecerea de juniori Under-19, Cleopatra Mamaia a învins în deplasare LPS Focşani cu 33-0, în etapa a 12-a. „Încă o victorie cu punct bonus pentru echipa noastră contra uneia dintre viitoarele semifinaliste. Pentru noi urmează meciul cu Steaua Bucureşti, care va decide echipa ce va termina pe locul întâi grupa“, a spus antrenorul Nicolae Radu Mocanu, care-i pregăteşte pe jucătorii de la Cleopatra alături de Victor Bezuşcu. Meciul cu Steaua se joacă la Constanţa, pe 16 mai, de la ora 14.00.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii