Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La meciul HC Dobrogea Sud - CSM Făgăraş şi la All Star Game se strâng jucării pentru copiii nevoiaşi

ro

07 Dec, 2016 00:00 3605 Marime text
Vicelidera Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa, susţine vineri, 9 decembrie, pe teren propriu, în Sala Sporturilor, meciul din etapa a 15-a a campionatului (a doua din retur), cu CSM Făgăraş, ultima clasată. Partida începe la ora 19.00, iar biletul de intrare costă 10 lei. În clasament, HC Dobrogea Sud are 34 de puncte (unul mai puţin decât liderul Dinamo Bucureşti), în vreme ce echipa braşoveană a strâns doar şase puncte până acum.

„O jucărie înseamnă un zâmbet“

Cu ocazia acestei partide, organizatorii meciului au iniţiat acţiunea umanitară „Jucării pentru copii“, prin care se strâng jucării de pluş pentru copiii nevoiaşi. „Vă aşteptăm la meciul cu echipa CSM Făgăraş, prilej cu care vom încerca, alături de voi, să bucurăm copiii mai puţin fericiţi, pentru care o mică jucărie lipsită de importanţă pentru noi reprezintă pentru ei un motiv de a zâmbi. Aşadar, vă aşteptăm alături de noi, cu jucării de pluş pe care le vom arunca în teren înaintea începerii meciului. Toate acestea vor fi donate copiilor nevoiaşi, pentru care o jucărie înseamnă un zâmbet. Numărul copiilor bucuroşi depinde de prezenţa voastră în sală. Haideţi să fim cât mai mulţi! Vă iubim şi vă mulţumim!“, se arată pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.

„Vino cu o jucărie şi fă o bucurie!”

În afară de HC Dobrogea Sud, vor strânge jucării pentru copiii cu situaţii familiale mai dificile, în acest weekend, şi baschetbaliştii constănţeni, cu ocazia All Star Game din Liga de Baschet Amator, care se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor. „Împreună îi facem pe alţi copii fericiţi“ este acţiunea sportivilor, care se desfăşoară sub îndemnul „Vino cu o jucărie şi fă o bucurie!”. Sportivii au precizat pe Facebook: „Vino cu o jucărie sâmbătă, sâmbătă, la ora 19.00, la Sala Sporturilor din Constanţa, când îţi dăm semnalul, arunc-o în teren şi noi o vom duce acolo unde este nevoie de ea”.

Decembrie, luna cadourilor

HC Dobrogea Sud şi baschetbaliştii nu sunt la prima iniţiativă de acest fel, strângând jucării şi în luna decembrie a anului trecut. Echipa de handbal evolua în Divizia A, iar acţiunea a avut loc cu ocazia meciului de pe teren propriu cu CSM Bucureşti II, câştigat cu 35-25. „Astăzi (n.r. sâmbătă, 12 decembrie 2015), am câştigat mai mult decât un meci. Am câştigat un zâmbet din partea copiilor. Haideţi să facem un obicei din astfel de acţiuni şi să-i vedem fericiţi din ce în ce mai des! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi!“, a fost mesajul handbaliştilor. Baschetbaliştii au strâns jucării tot la un All Star Game (ediţia a doua), care a avut loc pe 18 decembrie 2015, în Sala Sporturilor.

Sursa foto: Facebook (Asociatia Terra Semper Fidelis Perspectiva pentru Viitor - 1 şi HC Dobrogea Sud - 2) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii