Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Galati, cu popas la Braila

ro

10 Apr, 2003 00:00 1008 Marime text

"Marinarii" intra azi in cantonament

Inaintea meciului cu Otelul, fotbalistii Farului vor face, maine seara, o escala la Braila * Intalnirea dintre echipele de tineret s-a incheiat cu victoria gazdelor

Fotbalistii Farului Florin Lungu si Neculai Tanasa nu au participat la antrenamentul de ieri de dimineata, efectuat pe terenul unitatii militare din Kilometrul 4-5. Loviti de o gripa rebela, cei doi au fost trimisi acasa de antrenorul principal Ion Marin. Oricum, cei doi nu intrau in vizorul tehnicianului pentru meciul de sambata, cu Otelul Galati. Lungu este suspendat o etapa din cauza cumulului de cartonase galbene (4), iar Tanasa nu a mai fost titular in defensiva de la meciul de trista amintire cu FC National (0-5). In schimb, si-a reluat antrenamentele Pascovici, care, usor accidentat, fusese menajat marti. Astazi, de la ora 12.00, "marinarii" intra in cantonament, urmand ca de la ora 17.00 sa efectueze un singurul antrenament al zilei. Maine, dupa antrenamentul de dimineata, lotul Farului va pleca spre Braila, unde va ramane peste noapte. Spre Galati delegatia farista va pleca in dimineata meciului.

Tineretul a cazut pe locul doi

Echipa de tineret a FC Farul Constanta a pierdut ieri meciul de la Galati, cu formatia similara a Otelului, scor 3-1, si a cedat sefia clasamentului in favoarea celor de la Dinamo, invingatori la acelasi scor in fata Rapidului. Singurul gol al formatiei antrenate de Vasile Manaila a fost marcat de Talpau, in minutul 56.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii