Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:21 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Hagi face precizări importante. La 90 de minute de titlul de campioană FC Viitorul a susţinut conferinţa de presă înaintea meciului cu CFR Cluj (video)

ro

12 May, 2017 12:36 2452 Marime text


FC Viitorul susţine sâmbătă, 13 mai, de la ora 20.00, la Ovidiu, cel mai important meci din istoria clubului, disputa cu CFR Cluj, din ultima etapă a turneului play-off, iar victoria le aduce jucătorilor lui Gică Hagi titlul de campioană a României!


Pregătirile pentru această confruntare au intrat în linie dreaptă, cei de la FC Viitorul organizând în cele mai mici amănunte un program festiv care să celebreze eventuala obţinere a titlului din Liga 1. Având în vedere că, indiferent de rezultatul final al meciului FC Viitorul - CFR Cluj, formația lui Gheorghe Hagi va atinge cea mai mare performanță din istoria fotbalului constănțean, după meci fotbaliștii Viitorului vor socializa alături de fani într-un loc special amenajat în curtea stadionului.

Astăzi, FC Viitorul susţine, la hotelul Iaki din Mamaia, conferinţa de presă premergătoare ultimei partide din campionat.

La conferinţa de presă, primii vorbesc jucătorii Romario Benzar şi George Țucudean, dupa care va veni în faţa ziariştilor Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.

UPDATE

Gică Hagi a declarat: „Jucăm cu titlul pe masă, e o presiune enormă creată în afara terenului, să vedem dacă putem trece peste ea. Vom avea un meci dificil, CFR e o echipă puternică, ce joacă bine în deplasare. Dacă nu vom câştigam înseamnă că mai avem de lucrat. Oricum, dacă nu luăm titlul nu e o tragedie, nu avem acest obiectiv. Şi locul trei ar fi bun, jucăm în Europa. Ne lipsesc patru jucători, dar despre aceasta nu se vorbeşte“.

Romario Benzar, căpitanul FC Viitorul: „Am muncit un sezon întreg, iar acum jucăm cu titlul pe masă, vom face tot posibilul să ieşim campioni. Ar fi un sezon perfect pentru mine, dupa ce un am devenit tată şi am debutat la echipa naţională. Depindem doar de noi. Este incredibil ce am realizat în acest sezon, nu se gândea nimeni“.

Atacantul George Ţucudean: „Suntem conştienţi că e un meci extrem de important. Trebuie să murim pe teren, să ne dăruim extraordinar. A venit vremea echipelor ce joacă un fotbal adevarat. CFR nu va veni în vacanţă la meciul cu noi“.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii