Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii D ai FC Viitorul au ratat prezenţa în finala Campionatului Naţional

ro

22 Jun, 2017 00:00 3487 Marime text
Echipa de juniori D (Under-13, născuţi după 1 ianuarie 2004) a FC Viitorul a ratat prezenţa în finala Campionatului Naţional de la această categorie de vârstă.
 
Formaţia de pe litoral (antrenor, Florin Burcea; director coordonator, Mihai Stere) a înregistrat înfrângeri în primele două partide de la turneul semifinal de la Vaslui, 1-2 cu gazdele de la Comstar Vaslui şi 0-2 cu Regal Sport, anulându-şi orice şansă de a pătrunde în ultimul act. În ultimul meci din turneu, constănţenii au jucat, ieri, contra formaţiei Colţea Braşov, însă pentru FC Viitorul rezultatul nu a mai contat. Oricum, constănţenii au pierdut şi acest meci, scor 2-3, pentru FC Viitorul marcând David Olaru şi Denis Curea.
 
Lotul constănţean de jucători care a evoluat la Vaslui a fost format din David Dincă, Ciprian Udrişte - portari; Denis Curea, Horia Marin, Ştefan Duţu, Eduard Moga, Denis Ciobanu, Robert Băceanu, David Olaru, Lary Ion, Ion Muşat, Luca Banu, Andrei Borza, Adrian Caragea, Vlad Sandu, Mario Aioanei - jucători de câmp.
 
Sursa foto: fcviitorul.ro 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii