Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Juniorii B ai Farului şi cei ai Viitorului susţin, astăzi, ultimele meciuri de la „zonă“

ro

14 May, 2015 00:00 2327 Marime text
Echipele de juniori B de la FC Farul (antrenor, Ionel Melenco) şi FC Viitorul (antrenor, Nicolae Roşca) susţin, astăzi, ultimele meciuri de la turneele zonale ale Campionatului Naţional la care participă. „Marinarii“ joacă la Constanţa, iar fotbaliştii Viitorului, la Tărlungeni. Astăzi, se dispută meciurile etapei a treia (ultima) şi doar Viitorul mai e în cursă pentru calificarea la etapa viitoare (semifinalele). 
 
Farul a pierdut ambele partide de până acum (0-5 cu Dinamo şi 0-3 cu Şcoala de Fotbal Gică Popescu), irosindu-şi de timpuriu şansele de a trece de turneul zonal. În ultimul meci, constănţenii întâlnesc, astăzi, de la ora 11.00, pe stadionul „Farul“, Chindia Târgovişte, care, cu două victorii, şi-a asigurat deja calificarea, indiferent de rezultatele ultimei etape. Tot astăzi, de la ora 11.00, pe terenul „Farul II“, se joacă meciul Şcoala Gică Popescu - Dinamo. Clasamentul după două etape este: 1. Chindia - 6p, 2. Dinamo - 3p (5-1), 3. Şcoala Gică Popescu - 3p (3-1), 4. Farul - 0p. În semifinale se califică numai prima clasată.
 
La Tărlungeni, Viitorul conduce în ierarhie după două partide, pe care le-a câştigat: 4-1 cu Petrolul Ploieşti şi 3-0 cu Steaua. Astăzi, de la ora 11.00, dobrogenii joacă împotriva lui FC Brașov, iar partida este decisivă pentru desemnarea echipei calificate în semifinalele Campionatului Național. Clasament: 1. FC Viitorul - 6p, 2. FC Brașov - 3p, 3.Steaua - 3p, 4. Petrolul Ploieşti - 0p. De la aceeaşi oră, Steaua întâlneşte Petrolul.
 
Sursa foto2: Academia Hagi
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii