Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorul spaniol de padbol Jose Rodrigues şi-a făcut un tatuaj cu cea mai frumoasă execuţie a sa la Europenele de la Constanţa

ro

11 Dec, 2017 10:30 2319 Marime text
Pasiunea pe care o naște Padbolul este incredibilă!

Jose Rodrigues, membru al lotului national spaniol, participant anul acesta la Campionatul European din România, si-a tatuat una dintre cele mai frumoase executii personale de la turneul organizat de Constanța.

Ibericul a făcut parte din echipa Spania II, care a ocupat locul patru, după ce a cedat în finala mică în fața Naționalei României I.

Primul Campionat European din istorie a fost fantastic și nu puteam rata ocazia să imortalizez faptul că am fost și eu acolo, a declarat Jose Rodrigues.


Organizarea aproape ireproșabilă a Campionatului European a adus României onoarea de a găzdui anul viitor Campionatul Mondial de Padbol.

Avem trei variante pentru locație, vom lua o decizie cel mai târziu în luna februarie. Campionatul Mondial de anul viitor va fi o competiție cu totul și cu totul specială la care vor particupa cei mai buni jucători din lume. Sunt discuții să organizăm concomitent și Campionatul Mondial de Fete. Va fi un spectacol pe cinste, a declarat Elisabeta Gherghişan, președintele Asociației Române de Padbol.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii