Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătorul Dorel Manea, de la CS Agigea II, a fost suspendat opt meciuri şi amendat

ro

28 Mar, 2015 00:00 3135 Marime text

 
În ultima şedinţă a Comisiei de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa s-au luat mai multe măsuri disciplinare, potrivit site-ului oficial al AJF.

 
Astfel, la meciul Luceafărul Amzacea - CS Agigea II, jucătorul Dorel Manea, de la oaspeţi, a fost suspendat opt meciuri şi amendat cu 50 de lei, „pentru injurii şi scuiparea arbitrului pe faţă“. Jocul de juniori dintre CS Eforie şi Avântul Comana a fost omologat cu 3-0 pentru echipa din Comana, întrucât „CS Eforie a prezentat la terenul de joc opt carnete de legitimare, dintre care doi jucători nu aveau viza medicală“. La meciul CS Mihail Kogălniceanu - CFR Constanţa, jucătorul Ionuţ Ciobanu, de la gazde, a fost suspendat trei etape şi amendat cu 75 de lei, „pentru comportare violentă, lovirea unui adversar cu palma peste faţă şi injurii la adresa adversarului“; jucătorul George Deaconu, de la CFR, a fost suspendat şase jocuri şi amendat cu 75 de lei, „pentru comportare violentă, scuiparea adversarului şi injurii la adresa acestuia“.

 Marmura Deleni a pierdut la masa verde 

De asemenea, mai mulţi fotbalişti au fost suspendaţi câte o etapă, pentru cumul de cartonaşe galbene: Cătălin Anton, de la oaspeţi, la jocul Perla Murfatlar - Ştiinţa Poarta Albă; Emanuel Orăşteanu, de la gazde, la meciul Victoria Cumpăna - Victoria Mihai Viteazu; George Sandu, de la gazde, la jocul Inter Ion Corvin - Castelanii Castelu. Totodată, la meciul Trophaeum Adamclisi - Marmura Deleni, în urma confruntării de la început de joc, echipa oaspete nu a putut prezenta numărul de jucători admişi de regulament. Astfel că jocul nu s-a disputat şi a fost omologat cu 3-0 pentru gazde.

 „A venit ameninţător către arbitru pentru a-l lovi“

La jocul AS Ciocârlia - CS Peştera, potrivit sursei citate, jucătorul Adrian Popa, de la Ciocârlia, „a folosit cuvinte jignitoare şi injurioase. După acordarea cartonaşului pentru proteste, a venit ameninţător către arbitru pentru a-l lovi. A fost suspendat patru jocuri şi sancţionat cu o penalitate sportivă de 50 de lei“. Aceleaşi suspendare şi amendă le-a primit şi un alt fotbalist de la AS Ciocârlia, Ionel Vasile, care „foloseşte cuvinte jignitoare şi injurioase, s-a dat ameninţător la arbitrul asistent Daniel Cioiu, adresându-i cuvinte injurioase“.     

 „Fault grosolan asupra adversarului“

Pentru „fault grosolan asupra adversarului“, în meciul din deplasare cu Voinţa Săcele, jucătorul Adrian Sava, de la Viitorul Târguşor, a fost suspendat două jocuri şi amendat cu 50 de lei. Alţi trei fotbalişti au primit câte o etapă de suspendare: la meciul Pescăruşul Gârliciu - Viitorul Cuza Vodă, Nicolae Cazacu, de la Gârliciu, pentru că a oprit un adversar din postura de ultim apărător; la meciul Sportul Tortoman - Dacia Mircea Vodă, Marcel Vasile, de la Mircea Vodă, pentru cumul de cartonaşe galbene; la meciul Şcoala de Fotbal Farul 2010 - Sparta Techirghiol, Florin Asaftei, de la Farul 2010, pentru cumul de cartonaşe galbene.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii