Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jucătoarele de la CS Farul Constanţa, bronz naţional la tenis de masă

ro

20 May, 2016 00:00 2032 Marime text
 

Echipa feminină de tenis de masă a CS Farul Constanţa a obţinut medalia de bronz în Campionatul Naţional pe echipe - Superligă, întrecere rezervată senioarelor. Jucătoarele pregătite de Viorel Filimon şi Elena Sebe au urcat pe podium ieri, în urma meciului de la Constanţa cu CSM Bistriţa, pe care l-au câştigat cu 5-0.
 
Din echipa CS Farul au făcut parte Anamaria Sebe, Timea Urszuly, Mihaela Plăeaşu şi Alina Zaharia. În întrecerea masculină, reprezentanta Constanţei, CS Top Spin 08 (antrenori, Andrei Filimon şi Stelian Haşoti), s-a clasat şi ea pe locul trei pe ţară.


 
De astăzi, Constanţa participă, la Buzău, la Campionatul Naţional de juniori I, iar de marţi, Eliza Samara şi Cristina Hârâci încep evoluţiile la Openul Croaţiei. Zilele acestea, antrenoarea Elena Sebe şi jucătoarele Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan sunt prezente în Luxemburg, la o acţiune organizată de Federaţia Europeană de Tenis de Masă, care a invitat tinere talente de pe continent, dar şi sportivi şi sportive din ţări asiatice. Ulterior, la finele săptămânii viitoare, Elena Sebe şi Elena Zaharia fac deplasarea în Qatar, jucătoarea fiind selecţionată în echipa lumii, printr-un program al federaţiei internaţionale.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii