Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Joacă duminică în Sala Sporturilor Baschetbalistele de la CS Phoenix Constanţa îşi doresc un debut de succes în Liga 1

ro

20 Oct, 2017 00:00 2151 Marime text
Echipa feminină de baschet CS Phoenix Constanţa debutează duminică, 22 octombrie, în Liga 1, întâlnind pe teren propriu Rapid Bucureşti. Partida se va disputa în Sala Sporturilor din Constanţa şi va începe la ora 17.00.
 
„După 23 de ani, avem la Constanţa o echipă de baschet feminin Liga 1. Suntem nerăbdători să începem campionatul. Suntem onoraţi şi avem emoţii. Am avut un program de pregătire foarte bine pus la punct, iar transferurile sunt unele de succes. Meciul de duminică va fi unul foarte greu, contra unei formaţii experimentate, care anul trecut a obţinut locul doi. Teoretic, a promovat în Liga Naţională, dar nu a avut posibilitatea din punct de vedere financiar să activeze în eşalonul de elită“, a declarat Cristian Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix.
 
„Am vrut să încerc ceva nou. Este o oportunitate pentru mine să ajut echipa. Avem câteva obiective, pe care sperăm să le îndeplinim. Vom încerca să jucăm cât de bine putem“, a spus şi antrenorul echipei constănţene, sârbul Predrag Stanojcic.
 
„Vă aşteptăm să ne susţineţi la sală în mediul dificil cu Rapid! Vom lupta până în ultima secundă, pentru a câştiga. Cred în echipa mea şi în faptul că putem reuşi un rezultat bun. În toate meciurile, trebuie să luptăm pentru fiecare minge“, a spus căpitanul CS Phoenix, Selena Kirberg, care are cetăţenie română şi muntenegreană. „Sunt foarte bucuroasă că joc la CS Phoenix. Suntem ca o familie şi sperăm să avem un sezon de succes“, a arătat şi jucătoarea americană Jassany Williams.
 
„De fiecare dată, mă bucur când există o iniţiativă şi vreau să felicit CS Phoenix pentru că readuce baschetul feminin în judeţul Constanţa. Sper să aveţi un parcurs excepţional şi, cu sprijinul Asociaţiei Judeţene de Baschet şi al colegilor de la BC Athletic, să formaţi o echipă puternică. Vă doresc să vă atingeţi obiectivele şi să avem baschet feminin la Constanţa foarte mult timp de acum înainte. Faptul că îmbinaţi experienţa cu tinereţea în lotul de jucătoare e un lucru bun. Din partea DJST Constanţa veţi avea tot sprijinul, aşa cum îl oferim tuturor structurilor sportive, în limita posibilităţilor noastre“, a arătat Mariana Solomon, directorul Direcţiei pentru Sport şi Tineret a judeţului Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii