Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Iulia Caraman, cinci medalii La gimnastică ritmică, CSS1 Constanţa a urcat de nouă ori pe podium la Campionatul Naţional

ro

15 Jun, 2016 00:00 7912 Marime text

 
Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa a avut o evoluţie deosebită la Campionatul Naţional de gimnastică ritmică de la Baia Mare, întrecere la care a obţinut nouă medalii şi s-a clasat de 13 ori în locurile 4-8.
 
Cinci dintre distincţii (două de aur, una de argint şi două de bronz) au venit la categoria a IV-a (junioare III), la care echipa formată din Iulia Caraman, Bianca Niculae, Daria Vasilescu, Aida Datcu, Sonia Cuşu şi Rianna Rotaru a ieşit campioană naţională. Fetele sunt pregătite de profesoarele Mariana Paris, Magda Rusu şi Vasilica Râşniţă, iar coregraf este Voichiţa Mihalache. A doua medalie de aur la această categorie i-a aparţinut Iuliei Caraman, la coardă, sportivă care a obţinut şi celelalte patru medalii: argint la individual compus şi bronz la cerc şi la panglică!


 
Locurile în afara podiumului le-au aparţinut Biancăi Niculae (4 la individual compus şi la fără obiect, 5 la coardă, 7 la cerc), Iuliei Caraman (5 la fără obiect) şi Dariei Vasilescu (8 la panglică).


 
Gimnastele junioare II care au concurat la categoria a III-a au cucerit o medalie de bronz cu echipa a doua, alcătuită din Irene Mărgărint, Mara Criveanu, Alexandra Onţică, Alexandra Ivan şi Alexandra Enache (profesoare, Filis Şerif şi Magda Rusu). La aceeaşi categorie, prima echipă, din care au făcut parte Erin Ablachim, Denis Diculescu, Mălina Dabija şi Silviana Chiru (profesoară, Vasilica Râşniţă), a ocupat poziţia a cincea.
Intrate în concurs la categoria a II-a, junioarele I de la CSS1 Constanţa au urcat de trei ori pe podium. Formată din Andreea Sava, Ema Vasilescu, Diana Gheorghe şi Irina Dincă (profesoare, Filis Şerif, Magda Rusu şi Vasilica Râşniţă), echipa a ieşit vicecampioană naţională. Medalia de argint i-a revenit şi Andreei Sava, la panglică. Aceeaşi sportivă a luat şi bronz la cerc.


 
Alte rezultate la categoria a II-a: Andreea Sava - locul 4 la măciuci, 5 la individual compus şi 6 la minge; Ema Vasilescu - 8 la cerc; Diana Gheorghe - 8 la minge.
 
La categoria senioare, reprezentanta CSS1 Constanţa, Ruxandra Alexa, a încheiat concursul de la panglică pe locul şapte.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii