Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Puşcaşu - „Nu au cedat nici măcar o secundă“ CSU Neptun, victorie pe muchie de cuţit cu HCF Piatra Neamţ (galerie foto)

ro

23 Jan, 2017 00:00 1352 Marime text
Echipa feminină de handbal CSU Neptun Constanţa a păşit cu dreptul în noul an, câştigând cu 28-27 (14-11) meciul de pe teren propriu, de ieri, cu HCF Piatra Neamţ, contând pentru etapa a 12-a a Diviziei A. 
 
„A fost o victorie pe muchie de cuţit, dar cu atât mai frumoasă. Fetele au luptat până la final şi le mulţumesc din suflet că nu au cedat nici măcar o secundă, chiar dacă am făcut multe greşeli şi în jocul de astăzi (n.r. ieri). Mă bucur, în primul rând, că începem să arătăm ca o echipă. De asemenea, jucătoarele tinere care au venit de la CSS1 Constanţa îşi pun amprenta asupra jocului din ce în ce mai mult şi trebuie să le dăm încredere în continuare“, a declarat Ionuţ Puşcaşu, antrenor la CSU Neptun.
 
În ultimele două minute ale partidei, de la scorul de 28-26 în favoarea gazdelor, arbitrajul a stârnit nemulţumire în tribunele Sălii Sporturilor printre suporterii constănţencelor, care au acuzat numeroasele eliminări gratuite în tabăra CSU Neptun. „Nu comentez arbitrajul, nu o voi face niciodată“, a spus însă Ionuţ Puşcaşu.
 
Golurile CSU Neptun au fost marcate de Andreea Pintilie - 7, Mariana Filip - 6, Anca Birton - 5, Andreea Ciucanu - 4, Delia Radu - 2, Adriana Muşat - 2, Denisa Bari - 1 şi Claudia Condurache - 1. În urma acestui succes, formaţia de pe litoral a urcat un loc în clasament, de pe nouă pe opt, acumulând 15 puncte (cinci victorii şi cinci înfrângeri în zece meciuri).
 
În partida viitoare, CSU Neptun va evolua duminică, 29 ianuarie, în deplasare cu CSU Târgovişte, ocupanta poziţiei a 13-a (penultima) în clasament. „Anul trecut, la Târgovişte am pierdut meciul, ceea ce a fost o surpriză neplăcută. Îmi doresc din tot sufletul să legăm două victorii în acest început de an“, a mai spus Ionuţ Puşcaşu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii