Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Neagoe, Adrian Boldeanu şi Ioana Manoliu, aur la Naţionale Constanţa a urcat de 15 ori pe podium la atletism (galerie foto)

ro

10 Jul, 2017 00:00 3135 Marime text
Reprezentanţii Constanţei la etapa finală a Campionatului Naţional de atletism rezervat seniorilor şi tineretului, care s-a disputat timp de două zile la Piteşti, au cucerit 15 medalii.
 
Pe cea mai înaltă treaptă a podiumului au urcat Ionuţ Neagoe (CS Farul - CSU Piteşti; antrenoare, Angela Popescu), Adrian Boldeanu (CS Farul - CSU Piteşti; antrenori, Cecilia Gevat şi Alin Larion) şi Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea). Neagoe a ieşit campion al României în proba de 200 m a seniorilor (20,88 s), Adrian Boldeanu a obţinut aurul la 110 m garduri tineret, probă în care, cu 14,39 s (record personal), a luat şi argintul la seniori. La triplusalt, Ioana Manoliu a cucerit bronz la senioare, iar săritura de 12,54 m i-a adus aurul la tineret! În această secţiune, podiumul de la tineret a fost exclusiv constănţean, Manoliu fiind urmată în ierarhie de Maria Timofei (LPS - Farul; antrenoare, Niculina Chiricuţă) - 12,24 m (argint la tineret, locul 4 la senioare) şi de Nicoleta Puşcuţă (LPS - Farul; antrenor, Cătălin Ganera) - 11,97 m (bronz la tineret, locul cinci la senioare).

Trei medalii pentru Ioana Manoliu 

Ioana Manoliu a cucerit medalie şi la lungime, unde, cu 5,87 m, a fost a treia la tineret şi a şaptea la senioare. De asemenea, Ionuţ Neagoe a cucerit bronzul la 100 m (10,56 s), după cum a doua medalie a Mariei Timofei la Piteşti, bronz, a fost la 400 m garduri (64,32 s), probă la care, la senioare, a venit a şaptea. Pe treapta a doua a podiumului au mai urcat Cristi Boboc (CS Farul - CSU Galaţi; antrenor, Daniel Cojocaru), la triplusalt seniori (15,92 m), Cristian Constantin (CS Farul; antrenoare, Carmen Botea), la triplusalt tineret (15,47 m - locul 4 la seniori) şi Radu Costache (CS Farul; antrenori, Cecilia Gevat şi Alin Larion), la 110 m garduri tineret (14,80 s - locul 5 la seniori).
 
Nu în ultimul rând, Florentin Cojocaru (CS Farul - LPS; antrenoare, Eveline Lisenco) s-a întors de la Piteşti cu medalia de bronz, cucerită la 400 m garduri tineret (56,74 s - locul 4 la seniori), iar Răzvan Grecu (CSS1 Constanţa - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) a fost al treilea la triplusalt în clasamentul tineretului, cu 15,01 m, săritură care a prins poziţia a cincea la seniori.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii