Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Gheorghe, întâlnire cu un fost adversar Boxerii de la CS Farul şi cei din Gyor, pregătire comună la Constanţa (galerie foto+video)

ro

22 Aug, 2016 00:00 3779 Marime text
 
 
Complexul Sportiv Tomis din Constanţa a găzduit, sâmbătă, o întâlnire amicală de box, între o selecţionată a României şi una a Ungariei, de la Gyor. Echipa României a fost compusă din pugilişti de la cluburile Farul Constanţa, CSM Călăraşi şi Dunărea Galaţi. S-au disputat nouă meciuri de verificare, fără decizie, luptele din ring fiind conduse de arbitrii Marius Marga şi Dumitru Teodorescu.

Antrenorii de la CS Farul, Mihai Constantin şi Marcelică Tudoriu, au îndrumat de la colţ cinci pugilişti, Atila Veli (cadet), Orhan Marcu (junior, component al Centrului Olimpic de la Brăila), Samir Molaomer (tineret), Sebastian Şaban (junior) şi Răzvan Azoiţei (senior), iar cu sfaturi a contribuit şi medaliatul olimpic de la Atena, Ionuţ Gheorghe.
 
Lotul de la Gyor este în cantonament la Constanţa de pe 17 august şi până pe 23 august efectuează o pregătire comună cu boxerii de la CS Farul. Acţiunea a venit la iniţiativa lui Mihai Constantin, care este şi directorul executiv al Asociaţiei Judeţene de Box Constanţa. „Pregătirea merge foarte bine. Oaspeţii noştri sunt extrem de mulţumiţi de condiţiile de care beneficiază. Sperăm ca în această toamnă să le întoarcem vizita maghiarilor şi să efectuăm un stagiu de pregătire în Ungaria“, a declarat Mihai Constantin.
 
Antrenor secund la clubul din Gyor este George Nyeki, un fost adversar de pe plan intern al lui Ionuţ Gheorghe, la categoria 64 kg. Nyeki a concurat în România pentru clubul Motorul Arad, iar odată ajuns în Ungaria, a cucerit mai multe titluri naţionale şi internaţionale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii