Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Băluţă susţine un nou meci în Spania „Mi-ar plăcea să boxez la Năvodari pentru o centură“ (galerie foto)

ro

09 Nov, 2017 00:00 7194 Marime text
Evoluţiile foarte bune de la box profesionist, din Spania, l-au adus pe pugilistul năvodărean Ionuţ Băluţă aproape de meciul pentru o centură. 

În vârstă de 23 de ani, Băluţă, multiplu campion naţional la amatori în România, a susţinut până acum nouă partide în ringul profesionist, câştigând opt dintre ele, ultimele două prin KO. Pe 18 noiembrie, sportivul originar din Năvodari va boxa pentru a zecea oară în Spania, urmând a-l întâlni la Renteria (lângă San Sebastian), în limitele categoriei 56 kg, pe spaniolul Sebas „Latigo“ Perez. Partida se va disputa pe durata a opt reprize, iar Ionuţ Băluţă este convins că va realiza încă o victorie convingătoare. „Sunt în cea mai bună formă. Sunt foarte pregătit pentru acest meci. Munca susţinută de la antrenamente se va vedea în ring. Voi câştiga cu siguranţă. Voi face un spectacol imens. Voi ridica publicul în picioare!“, este încrezător Ionuţ, căruia în ring i se spune „El Capo“.

Partidă şi la Milano

Visul tânărului pugilist este să boxeze pentru o centură acasă, la Năvodari. Iar ziua în care Ionuţ Băluţă va urca în ring într-un meci având ca miză un titlu la profesionişti nu e departe. „E vorba ca după partida cu Sebas Perez să evoluez în Italia, la Milano, pe 17 decembrie. Iar peste două - trei partide voi boxa pentru o centură. Mi-ar plăcea să susţin acest meci în oraşul Năvodari“, a punctat Ionuţ.

Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii