Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionuţ Băluţă l-a învins, în Spania, pe Fernando Suarez „El Capo“ a făcut prima victimă în ringul profesionist (video)

ro

21 Mar, 2016 00:00 3432 Marime text


Boxerul din Năvodari Ionuţ Băluţă, multiplu campion naţional la amatori, a avut un debut de succes la profesionişti. Aflat de şase luni în Spania, Băluţă (22 de ani) a susţinut sâmbătă aseară, la Bilbao, partida cu spaniolul Fernando Suarez, pe care l-a învins, într-un meci la categoria 58 kg. Băluţă este un boxer format la Năvodari, iar ultima dată a evoluat pentru CS Năvodari. În Spania, Ionuţ a primit numele de ring „El Capo“.
 
În meciul cu Fernando Suarez, năvodăreanul a ridicat sala în picioare. La gală au asistat 3.000 de persoane, dintre care 35 au fost români din Spania, susţinători ai lui Ionuţ Băluţă. Acesta s-a impus la puncte, la capătul a patru reprize de câte trei minute, dar l-a dominat copios pe adversarul său, care a făcut de două ori cunoştinţă cu podeaua, în repriza a doua (după ce a recepţionat o lovitură la ficat) şi în a treia (după un pumn primit în barbă).
 

„Sunt foarte mulţumit de debutul meu la profesionişti. Le dedic acest succes mamei mele şi lui Sorin Constantin Oncioiu, care a avut încredere în mine, m-a ajutat şi m-a susţinut tot timpul. De asemenea, le mulţumesc şi celor care mi-au făcut galerie la meci. A însemnat foarte mult pentru mine acest suport“, a declarat Ionuţ Băluţă.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii