Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ion Barbu a testat un chinez şi un englez FC Farul a învins Axiopolis Cernavodă in extremis (galerie foto+video)

ro

25 Jul, 2016 00:00 6340 Marime text


FC Farul a câştigat cu 3-2 (1-0) meciul amical de sâmbătă, jucat pe teren propriu cu Axiopolis Cernavodă, echipa nou promovată în Liga a 3-a. Conduşi cu 1-0 la pauză, oaspeţii au preluat conducerea în partea secundă, ajungând la 2-1 în minutul 70. Farul a revenit însă, impunându-se in extremis. „Marinarii“ au marcat golul de 3-2 în ultimele secvenţe ale partidei. 
Reuşitele le-au aparţinut lui Pâslaru (36 - şut din apropiere, după ce portarul advers respinsese şutul lui Băjan), Băjan (87 - a tras din careu) şi Bârsănel (90 - lovitură de cap), respectiv Memet (55 - cu capul, din careu) şi M. Hristu (70 - şut din întoarcere). FC Farul (antrenor, Ion Barbu) a început meciul cu: I. Dinu - Băjan, Bârsănel, Bumbac, C. Stan - Stavarache, Buzdugan, Corcoveanu, Beşleagă - Pâslaru, Mazilu. Au mai jucat Mihalcea, Persinariu, Roberto (fotbalist englez), Ţăranu, Brian (jucător cu mamă din China şi tată african), Ciută, Mândră, Tudorache, Meleandră şi Bolojan.

Ion Barbu - „Sunt plătit de aplauzele spectatorilor”
 

„Glumind, altă dată susţineam meciuri amicale cu echipe străine, acum - cu cine vrea să joace cu noi. Am găsit această partidă cu Axiopolis Cernavodă. Sunt mulţumit, dar şi nemulţumit de evoluţia jucătorilor. Ca să încercăm să facem faţă la Liga a 2-a, ne mai trebuie foarte mulţi fotbalişti. Am testat şi un chinez de culoare (fundaş central), şi un englez (fundaş dreapta). Spre fericirea noastră, s-a amânat o săptămână campionatul, timp în care vrem să ne mai întărim. Dacă aş şti că vin alţii, aş renunţa la jumătate dintre jucătorii actuali, dar situaţia încă nu este clară. Mie nu mi s-a spus nimic referitor la viitor. Ce ştiţi voi ştiu şi eu. Dar sper aşa, ca nebunul, în continuare, şi sper să fie bine. Eu nu mai am contract, sunt plătit în această perioadă de aplauzele suporterilor. Ar fi păcat ca o echipă de tradiţie să nu mai poată continua. Eu cred că putinţă ar fi, dar nu este dorinţă. La ce oraş mare e Constanţa, să nu poţi ţine o echipă în Liga a 2-a mi se pare chiar penibil. Miercuri, întâlnim Unirea Slobozia, dar să vedem unde, la ei sau la noi“, a declarat Ion Barbu, la finele partidei.


Vasile Enache - „Sper să facem o figură frumoasă în Liga a 3-a”

Axiopolis Cernavodă (antrenori, Vasile Enache, Vasile Gheorghe şi Dobrin Chirilă) a avut următoarea formulă de start: Mirică - G. Rusu, Enache, Erdal, Benghea - Iacobici, A. Celnicu - Dumitrescu, Husein, Dogaru - Antip. Au mai evoluat G. Celnicu, Rădoi, Memet, C. Hristu, Regep, Buhuş, M. Hristu, R. Moldoveanu, Metcher şi Ivan.
 

„Nu contează că am fost aproape de un egal sau chiar de o victorie, important e că am putut să ne pregătim în condiţii bune. A fost doar o schimbare de ambient, întrucât, în această săptămână, am făcut numai antrenamente fizice, iar acest meci a fost ca o relaxare şi o motivaţie în plus pentru jucători. Obiectivul nostru este menţinerea în Liga a 3-a. Sper să facem o figură frumoasă şi să întrecem aşteptările, chiar şi pe cele ale noastre. Sunt convins că stadionul din Cernavodă va primi acceptul pentru a găzdui meciurile în campionat. Se lucrează în continuare la arenă. A rămas să schimbăm doar porţile, care sunt comandate, şi mai e o problemă cu gardul despărţitor pentru galeria oaspete. Terenul e în regulă, iar vestiarele renovate”, a spus Vasile Enache. 


Sursa foto: ZIUA de Constanţa



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii