Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Invincibili în 2017 Juniorii de la SSC Farul Constanţa au bătut cu 14-2 Voinţa Valu lui Traian

ro

09 May, 2017 00:00 2513 Marime text
Echipa de juniori a SSC Farul Constanţa este neînvinsă în cele nouă meciuri susţinute în 2017 în Liga a 4-a, înregistrând opt victorii consecutive şi un egal, în etapa trecută, 1-1 în deplasare cu Unirea Topraisar. Formaţia pregătită de Dumitru Faitaş se află pe locul cinci în clasament, cu 54 de puncte, având 17 victorii, trei egaluri şi opt înfrângeri, golaveraj 97-61.
 
„Echipa de juniori a Suporter Spirit Club Farul şi-a păstrat invincibilitatea în mini-retur, remizând, 1-1, cu Unirea Topraisar. Diferenţa faţă de echipa de pe locul patru a rămas constantă (patru puncte), după ce CS Agigea a remizat şi ea, 5-5 în deplasare cu Mihail Kogălniceanu. Probabil cel mai important examen pe care îl vor susţine tinerii fotbalişti farişti va fi în etapa a 31-a, atunci când se vor deplasa la Năvodari, până nu demult liderul autoritar al seriei. La acest meci, ne propunem să deplasăm cât mai mulţi suporteri, profitând şi de distanţa scurtă între localităţi, pentru a susţine atât juniorii, cât şi seniorii. O eventuală victorie împotriva celor de la CS Năvodari ar echivala pentru noi cu câştigarea - cel puţin la nivel moral - a seriei la nivel juvenil“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

Succesul cu Portul şi revenirile spectaculoase

În runda a 27-a, profitând şi de o eliminare timpurie a unuia dintre adversari, juniorii SSC Farul au înregistrat cea mai categorică victorie a lor de până acum, 14-2 pe teren propriu cu Voinţa Valu lui Traian, echipă care şi la seniori a pierdut la scor, 2-9. În etapa a 21-a, SSC Farul a învins cu 1-0 Portul Constanţa, formaţia de pe locul doi, dar la egalitate de puncte, 76, cu liderul CS Năvodari. De asemenea, juniorii farişti au avut şi câteva reveniri spectaculoase după ce au fost conduşi, cum sunt cele de la Mihai Viteazu şi Albeşti. „Sperăm ca seria pozitivă să se menţină până la sfârşitul campionatului, iar juniorii noştri să se claseze cât mai sus. Vă invităm să-i susţineţi în etapele următoare, mai ales că vor urma meciuri cu echipele clasate pe primele locuri. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, mai spun cei de la SSC Farul.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii