Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrecere tradiţională la Constanţa Iubitorii de mişcare sunt invitaţi, duminică, la Crosul „Ziua Olimpică”

ro

18 Jun, 2016 00:00 2221 Marime text
Ediţia 2016 a Crosului „Ziua Olimpică” are loc la Constanţa duminică, 19 iunie. Startul se dă la ora 10.00, la Sala Sporturilor, iar alergătorii parcurg un traseu de aproximativ cinci kilometri, pe strada Mircea cel Bătrân şi bulevardul Mamaia, sosirea fiind în staţiunea Mamaia, la Radio Constanţa. Înscrierile se fac la locul de start, începând cu ora 8.45. Primii 500 de participanţi vor primi tricouri şi medalii.
 
La cursa de anul trecut, au participat peste 350 de alergători de toate vârstele, pe un traseu care a început la Sala Sporturilor şi s-a oprit la Maritimo Shopping Center.
 
La masculin, câştigător a fost Cătălin Jitcovici, urmat pe podium de Sabin Vasile şi de Daniel Antonaru. La fete, învingătoare a fost Antonia Mariş, care le-a depăşit pe Cristina Olteanu şi pe Diana Pivniceru.
 
Cea mai numeroasă familie care a concurat a fost familia Opriţă (formată din patru membri, dintre care fetiţa, Amalia, în vârstă de patru ani, a fost cea mai tânără participantă de la cros). Veronica Negreanu (84 de ani) a primit premiul pentru cea mai vârstnică participantă. Singura persoană cu dizabilităţi care a evoluat a fost Ion Lefcenco.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii