Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrecere de Taekwondo WT Sportivii de la CS Marina Constanţa au urcat de 15 ori pe podium la Gedoteam Open (galerie foto)

ro

05 Dec, 2017 00:00 2959 Marime text
Clubul Sportiv Marina Constanţa a participat, în oraşul Bolintin-Vale, la Gedoteam Open, o competiţie înscrisă în calendarul naţional al Federaţiei Române de Taekwondo WT, la care au concurat aproximativ 350 de sportivi. 
 
Gruparea de pe litoral a avut în concurs 21 de sportivi, iar din lotul deplasat la această întrecere au mai făcut parte un antrenor, un instructor şi un arbitru. La proba de kyorugi (luptă), tinerii sportivi constănţeni au cucerit 15 medalii, astfel: la clasa A - Laurenţiu Snacov - locul 2 la cadeţi; la clasa B - locul 1 - Răzvan Bangal (copii 1), Eduard Leahu (copii 2), Amalia Pletea (junioare mici), Răzvan Zaharia (cadeţi), Ramona Marin (cadete), Adrian Voicu (cadeţi); locul 2 - Bogdan Ionescu, Dorin Voineagu (copii 1); locul 3 - Ştefan Sima (copii 1), Mihai Roşca, David Răceală, Eduard Marin (juniori mici), Crina Petianu (cadete) şi Raul Vlad (cadeţi).

Medalii şi la Cupa României

„Rezultatele obţinute confirmă forma excelentă arătată acum două săptămâni la Cupa României, unde echipa noastră a obţinut 15 medalii, tinerii constănţeni reuşind performanţa de a ocupa în clasamentul general locul 1 (la categoria juniori mici) şi locul 2 (la categoria copii). Gedoteam Open a fost ultimul concurs la care sportivii noştri au participat în acest an. Copiii s-au ridicat la înălţimea turneului internaţional, confirmând parcursul de excepţie avut în 2017 la această disciplină olimpică. Rezultatele obţinute sunt doar o parte a realizărilor noastre, întrucât bucuria şi implicarea părinţilor, încrederea şi spiritul de echipă dobândite de sportivi, respectul adversarilor şi al partenerilor, precum şi recunoaşterea comunităţii în care trăim sunt tot atâtea aspecte care ne dau puterea de a continua şi de a dezvolta Clubul Sportiv Marina Constanţa“, a declarat Dan-Marian Ungureanu, preşedintele CS Marina Constanţa.

Gala Premiilor Marina Constanţa

Clubul de pe litoral va premia cele mai bune performanţe ale sezonului obţinute de sportivii proprii. „În perioada următoare, urmează o binemeritată pauză competiţională, nu înainte de a premia în cadrul Galei Premiilor Marina Constanţa cele mai bune rezultate obţinute în anul 2017. Aducem mulţumiri părinţilor şi antrenorilor pentru implicarea, pasiunea şi dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi. Drumul nostru continuă!“, a mai spus Dan-Marian Ungureanu.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii