Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspecţia UEFA i-a acordat arenei calificativul „excelent“ FC Viitorul va debuta în Europa League pe stadionul de la Ovidiu (galerie foto)

ro

24 Jun, 2016 00:00 2268 Marime text


La stadionul Central din Complexul Academiei Hagi, de la Ovidiu, a avut loc, ieri, o inspecție din partea Uniunii Europene de Fotbal (UEFA). Pentru că FC Viitorul va reprezenta România în ediția viitoare a Europa League, forul european l-a delegat pe finlandezul Tero Auvinen (inspector UEFA pentru stadioane) și pe Sorin Cojocaru (inspector UEFA pentru stadioane pe România) pentru a vedea condițiile pe care arena din Ovidiu le întrunește pentru a putea găzdui meciuri europene în sezonul 2016/2017.
 
Site-ul oficial al Academiei Hagi notează că, după o inspecție riguroasă, arena Centrală din Complexul Academiei Hagi a primit calificativul „Excelent” și a fost clasificată la trei stele, astfel că FC Viitorul își va putea susține la Ovidiu meciurile din turul 3 preliminar și, eventual, din Play-Off în viitorul sezon de Europa League. Clubul FC Viitorul a fost reprezentat la această inspecție de președintele Pavel Peniu, de directorul general Cristian Bivolaru, de vicepreședintele Constantin Stamate și de administratorul stadionului, Costin Anton.    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii