Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:46 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În meciul cu Petrolistul Boldeşti, Axiopolis Cernavodă vrea să recupereze punctele pierdute în eşecul cu Viitorul Domneşti

ro

18 Mar, 2017 00:00 2088 Marime text
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă are astăzi meci în etapa a 16-a a Ligii a 3-a, seria secundă, întâlnind în deplasare Petrolistul Boldeşti. Aflată în partea a doua a clasamentului, cu 17 puncte în 15 meciuri disputate, echipa din Cernavodă se confruntă cu formaţia de pe locul 13 (penultimul), cu 13 puncte.
 
Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Axiopolis, a declarat că echipa din judeţul Constanţa speră să recupereze în acest meci punctele pierdute în runda precedentă, când a cedat pe teren propriu cu Viitorul Domneşti, scor 1-2 (după ce a condus cu 1-0 până în minutul 71).
 
Cealaltă echipă din judeţul Constanţa care joacă în campionat, FC Viitorul II, are liber în acest weekend, urmând a câştiga cu 3-0 disputa cu Arsenal Malu, care s-a retras din campionat. În 15 meciuri disputate până acum, echipa secundă a FC Viitorul a strâns 24 de puncte, având şapte victorii, trei egaluri şi cinci eşecuri.
 
Sursa foto: Facebook (Ionuţ Gheorghe) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii