Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„În Constanţa şi în New York, doar Farul contează“ Eden Lică a dus FC Farul în SUA. Mesaj şi la Statuia Libertăţii (galerie foto)

ro

20 Apr, 2016 00:00 4314 Marime text


Suporter înfocat al FC Farul, tânărul antrenor constănţean de tenis Eden Lică (31 de ani) a făcut şi de peste mări şi ţări dovada afecţiunii sale pentru culorile alb şi albastru ale clubului de pe litoral. Fiul fostului preşedinte al FC Farul Marcel Lică antrenează în SUA şi a afişat în mai multe puncte din New York mesajul „În Constanţa şi în New York, doar Farul contează!“. Eden a promis că va duce acest slogan şi la Statuia Libertăţii. 
 
Iniţiativa lui Eden a fost apreciată de fanii FC Farul, care au distribuit fotografiile şi au postat diferite mesaje. „Iubirea de Farul este purtată în suflet şi peste Ocean. Eden Lică, fiul fostului preşedinte farist, şi-a făcut o poză în New York şi ne-a trimis-o. Cu promisiunea că mâine vom primi fotografii chiar din oraş. Promisiunea include o poză cu acest mesaj şi lângă Statuia Libertăţii! Iubirea de club trece peste orice! Chiar şi peste rezultate! Respect! Doar Farul“, a fost mesajul, care a însoţit prima poză a lui Eden.

S-a născut farist

 

„Păi cum aş putea să nu fiu farist până la capăt, dacă aşa m-am născut? Ambii părinţi au jucat la Farul (fotbal, volei). Cu Farul până la capăt, indiferent de rezultate! Or veni şi vremuri mai bune. Vineri, trimit poza de la Statuia Libertăţii. Respect Farul, respect galeria Farului! În Constanţa, doar Farul contează!“, a fost răspunsul lui Eden Lică.


 Un exemplu pentru toţi 

„Iubire fără graniţe, doar pentru Farul, no matter what!!!“ şi „Un exemplu pentru toţi! Suntem supăraţi, suntem demoralizaţi, dar nu avem voie să părăsim clubul la greu! Alături de Farul până la capăt!“, au fost alte două postări ale suporterilor vizavi de gestul antrenorului de tenis. „Ar trebui să ne doară pe fiecare în parte, pentru că o echipă mare cândva acum este… nimic. Câte generaţii au crescut cu această echipă pe buze? Chiar nu putem face nimic? Ce părere aveţi, constănţeni, mai putem face ceva pentru susţinerea acestei echipe?“, a întrebat un alt fan.     

Sursa foto: Facebook    
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii