Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Imagini de la eveniment Premieră. Titlul de Ambasador al Universității „Ovidius” din Constanța, decernat astăzi Simonei Halep (galerie foto+video)

ro

05 Nov, 2018 10:52 3227 Marime text
 La Universitatea „Ovidius” din Constanța a avut loc astăzi festivitatea de acordare a titlului de Ambasador jucătoarei de tenis Simona Halep, numărul 1 în clasamentul mondial.

Este primul titlu de Ambasador pe care Universitatea „Ovidius” îl decernează unui sportiv român.  

La ceremonie s-a aflat rectorul universității, prof. univ. dr. Sorin Rugină, împreună cu staff-ul de conducere și corpul academic, personalități politice, culturale și sportive, studenți.

Constănțeanca Simona Halep este absolventă a Facultății de Educație Fizică și Sport a Universității „Ovidius”.

Titlul de Ambasador este conferit unor personalități de excepție, care au promovat imaginea comunității academice și a instituției de educație și care au obținut rezultate spectaculoase într-un domeniu cultural, științific sau sportiv. Simona Halep face parte din această categorie de personalități care au făcut cunoscut numele Universității Ovidius și al Constanței pe toate meridianele lumii, în calitatea sa de jucătoare profesionistă de tenis, motivează instituția de învățământ superior din Constanța acordarea titlului.


UPDATE 1

Simona Halep a fost însoțită la festivitate de tatăl ei, Stere Halep. Simona a beneficiat de o primire deosebită şi a fost înconjurată de multă dragoste de toţi cei prezenţi. 

Este o onoare pentru mine să primesc această distincţie, fiind prima persoană care devine Ambasador al Universităţii Ovidius. E ceva deosebit, mai ales că se petrece în oraşul meu natal. Încerc să mă bucur de acest moment. E foarte diferit faţă de premiile primite de mine până acum. Le mulţumesc tuturor pentru faptrul că s-au gândit la mine. În continuare, am o perioadă de vacanţă, odihnă şi încerc să-mi încarc bateriile pentru anul care vine. De Crăciun voi rămâne acasă în acest an şi voi petrece cu familia. Vreau să mă implic, iar dacă prin experienţa mea voi ajuta tinerii să reuşească mă voi bucura. În acest moment, încă joc tenis, sunt sportivă activă, iar prioritatea mea e sportul, a spus Simona Halep, după încheierera ceremoniei.     


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii