Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini cu Simona Halep la munte. Campioana pregăteşte debutul în sezonul 2017 (galerie foto)

ro

26 Nov, 2016 00:00 2548 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep, a demarat pregătirea pentru startul sezonului 2017. Clasată pe locul patru în ierarhia mondială, Simona se pregăteşte în această perioadă la Poiana Braşov, având alături întregul ei staff, format din antrenorii Darren Cahill şi Daniel Dobre, preparatorul fizic Dragoş Luscan şi kinetoterapeutul Dragoş Ciauş. 
 
Sportiva de 25 de ani lucrează atât în aer liber, cât şi, specific, în sală. Jucătoarea a postat pe Instagram fotografii de la pregătirea sa, iar în mediul online au ajuns şi imagini de la CS Tenis Arena din Braşov, acolo unde campioana s-a antrenat, iar la finalul unei şedinţe de pregătire a fost asaltată de fani, cu care s-a fotografiat şi cărora le-a acordat autografe.
 
Halep va începe sezonul 2017 la Shenzhen, în China, turneul (care e dotat cu premii totale de 626.750 de dolari) desfăşurându-se în perioada 1-7 ianuarie 2017 (în direct la Digi Sport). Simona Halep e a doua favorită, la competiţie urmând a evolua şi poloneza Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi cap de serie numărul unu). Simona Halep s-a impus la Shenzhen în 2015, după ce a învins-o în finală pe elveţianca Timea Bacsinszky.

Sursa foto: Instagram şi Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii