Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Îi pare rău că s-a întors la Farul, după Paşte Marian Dinu - „Poate e momentul să se tragă linie, pentru că aşa nu se poate“

ro

27 Apr, 2015 00:00 1460 Marime text
Antrenorul Marian Dinu, cel care a condus FC Farul până sâmbătă, trage un nou semnal de alarmă asupra situaţiei de la clubul constănţean.

„Trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea. Poate e momentul să se tragă linie şi să se facă o analiză serioasă, dacă într-adevăr se doreşte revigorarea fotbalului constănţean, pentru că aşa nu se poate. Am crezut că pot face ceva, că pot ajuta într-un fel această echipă, dar acum îmi pare rău că m-am întors după Paşte. Am crezut că se vor rezolva anumite lucruri, dar nu a fost aşa. Este clar că trece timpul şi că nu se va reuşi să se rezolve nimic. În acest ritm, echipa nu are şanse la baraj. În niciun caz. Am luat informaţii despre posibilele adversare. Ele sunt bine pregătite, din toate punctele de vedere. Deşi în lotul Farului sunt jucători valoroşi (patru - cinci dintre ei ar putea face faţă şi la Liga 1, iar alţii au evoluat mult la Liga a 2-a), în condiţiile actuale nu se va reuşi nimic. Îmi pare rău să spun asta. Eu ar fi trebuit să fiu primul care să spun că avem şanse, dar nu pot zice aşa ceva“, a declarat Marian Dinu, imediat după eşecul Farului de la Constanţa cu FCM Dorohoi.

Le cere scuze suporterilor

Antrenorul îşi cere scuze pentru parcursul „marinarilor“ din ultima vreme, pe care nu-l poate accepta. „Pentru mine e o ruşine mare, nu că aş fi mare antrenor, dar nu m-am mai confruntat până acum cu şase înfrângeri la rând şi, în plus, contra unor echipe care nu ne-au fost cu nimic superioare valoric, dar care au făcut diferenţa prin numărul de goluri înscrise. Acest lucru nu-l pot accepta şi mi-e greu. Îmi cer scuze iubitorilor de sport din Constanţa şi sper să le accepte. Nu am nicio scuză, am încercat să dau tot ce e mai bun, alături de jucători, dar nu s-a reuşit“, a arătat Marian Dinu

Unele alegeri i-au fost contestate

Fostul principal al Farului spune că a încercat să utilizeze mereu cei mai în formă jucători, deşi uneori alegerile sale au fost contestate. „Întotdeauna am încercat să folosesc cei mai în formă jucători, care s-au pregătit. Sunt convins că vor apărea şi acum, după meciul cu FCM Dorohoi, contestaţii, că de ce n-au jucat cel puţin doi jucători. Dar nu ştiu ce antrenor ar putea băga fotbalişti care vin de acasă după accidentări cu patru kilograme în plus, după opt zile de pauză şi se antrenează doar cu o zi înainte de meci. Şi sunt mulţi care au şi alte probleme. Atitudinea lor chiar nu o înţeleg, dar nu dau vina pe ei, repet, eu sunt singurul vinovat. Tot am încercat să-i scot pe jucători din această stare, tot am încercat să-i motivez să joace pentru orgoliul lor, pentru echipă, dacă pentru altceva nu mai au, dar nu am reuşit. Nu cred că se poate îndrepta ceva până la baraj“, a mai spus Marian Dinu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii