Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Gică Popescu, Ianis Zicu si Nicolae Dică au ajuns deja la Ovidiu, pentru meciul FC Viitorul - CFR Cluj (galerie foto + video)

ro

13 May, 2017 18:26 4422 Marime text
La baza sportiva a Academiei Hagi, de la Ovidiu, cea care va găzdui meciul FC Viitorul - CFR Cluj, au început să sosească spectatorii. Printre ei și fotbalistul constănțean Ianis Zicu și antrenorul Nicolae Dică, fost fotbalist la FC Viitorul. De asemenea, au ajuns și autocarele cu cele două echipe. De la stadion nu lipsește nici show-man-ul Hari Gromoşteanu. 

UPDATE. ora 18.50

În curtea clubului, galeria Viitorului își face încălzirea pentru meci. Fanii scandează: Luptăm, luptăm, luptăm și câștigăm!, Viitorul, Viitorul!, Cinste lor, cinste lor, cinste jucatorilor! Atmosfera este de sărbătoare la Ovidiu. Toată lumea așteaptă victoria și obtinerea titlului de campioană.

UPDATE: ora: 18.35

Alți foști fotbaliști care au ajuns la stadion: Bogdan Mara și Marius Bilaşco. De asemenea, este prezent și fostul căpian al echipei naționale, Gică Popescu, cumnatul lui Gică Hagi, mansgerul tehnic al FC Viitorul. Fostul mijlocaș al FC Farul Adrian Senin a venit la stadion alături de băiatul cel mare al lui Paul Peniu, președintele Academiei Hagi.    

La stadion au ajuns și primarul orașului Ovidiu, George Scupra, și prefectul județului Constanța, Adrian Nicolaescu.

La stadionul de la Ovidiu, a plouat puțin, iar apoi a apărut curcubeul!

Suporteri ai lui Galarasaray Istanbul nu vor mai veni la meci, așa cum se știa inițial, întrucât au solicitat 500 de bilete, număr prea mare, care nu a putut fi onorat.

În tribunele stadionului, organizatorii au așezat pe fiecare scaun stegulețe în culorile Viitorului, pe care spectatorii să le fluture în timpul partidei.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii