Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi şi Tudor Băluţă, de la FC Viitorul, în lotul tricolor La ce televiziune poate fi urmărit meciul Muntenegru - România, de diseară (galerie foto)

ro

20 Nov, 2018 16:23 2332 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României susţine în această seară ultimul meci din Liga Naţiunilor, întâlnind în deplasare, la Podgorica, selecţionata Muntenegrului.

Partida începe la ora 21.45 şi e transmisă în direct de Pro TV.

În lotul tricolor, se află şi doi jucători de la FC Viitorul, tinerii mijlocaşi Ianis Hagi şi Tudor Băluţă.

În clasament, România se află pe locul doi, cu nouă puncte, în vreme ce Muntenegru se află pe trei, cu şapte puncte. Seria e condusă de Serbia, cu 11 puncte, în timp ce ultima este Lituania, care nu a acumulat niciun punct până acum şi a retrogradat deja în ultima serie din Liga Naţiunilor.

Tricolorii pot chiar câştiga grupa, dacă înving în Muntenegru, iar Serbia nu trece de Lituania, pe teren propriu.    

Câștigarea grupei ar duce România în Seria B a Ligii Națiunilor, iar la tragerea la sorți pentru preliminariile Euro 2020 ne-am afla în urna a treia valorică. Acolo unde putem fi și de pe locul secund, în cazul în care suntem una dintre cele mai bune două echipe de pe această poziție în Seria C. Avem nevoie de o victorie cu 2-1 sau la diferență mai mare și ca Scoția să învingă Israel în Grupa 1, se arată pe site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.


Pentru meciul de diseară, selecţionerul României, Cosmin Contra, are la dispoziţie următorii 23 de jucători:

Portari - 12. Ciprian Tătărușanu, 1. Costel Pantilimon, 16. Florin Niță;
Fundaşi - 6. Cristian Manea, 22. Cristian Săpunaru, 4. Cosmin Moți, 14. Ionuț Nedelcearu, 2. Alexandru Pașcanu, 3. Alin Toșca, 11. Nicușor Bancu 
Mijlocaşi - 7. Alexandru Chipciu, 10. Alexandru Maxim, 23. Nicolae Stanciu, 15. Paul Anton, 18. Răzvan Marin, 21. Alexandru Cicâldău, 8. Ianis Hagi, 5. Tudor Băluță, 17. Ciprian Deac, 20. Alexandru Mitriță 
Atacanţi - 19. George Țucudean, 13. Claudiu Keșeru, 9. George Pușcaș.    

Sursa foto: Facebook (Echipa naţională de fotbal a României)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii