Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:06 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi se pregăteşte cu FC Viitorul în Turcia. Campioana României joacă astăzi cu Galatasaray (video)

ro

14 Jan, 2018 11:23 2611 Marime text
Tânărul mijlocaş Ianis Hagi a ajuns în cantonamentul FC Viitorul din Turcia şi a demarat pregătirea alături de campioana României.

Fiul managerului tehnic al formaţiei constănţene, Gică Hagi, are acceptul în acest sens al echipei italiene Fiorentina, de unde FC Viitorul tratează să îl transfere.

Suntem în discuţii în continuare cu Fiorentina să ajungem la un acord în privinţa lui Ianis. Suntem pe un drum bun. Ianis e lăsat să se antreneze cu noi şi să joace în meciuri amicale. E un acord în acest sens club - club. Va juca după-masă (n.r. cu Galatasaray). Îşi doreşte mult să joace, că n-a evoluat de mult, a precizat Hagi.        


„Regele“ a ajuns şi el în Turcia şi a preluat conduderea antrenamentelor trupei de pe litoral.
 
Astăzi, de la ora locală 16.00, la Sueno Deluxe Hotel din Belek, FC Viitorul va întâlni, în primul meci de pregătire din acest cantonament, Galatasaray Istanbul.

Un meci foarte bun, cu un adversar mare. Când ne-au spus că vor să dispute un amical cu noi, am fost încântaţi. Nu puteam refuza, chiar dacă astfel ne-am stricat programul, întrucât, la o zi după, avem alt meci. Pentru noi, disputa cu Galatasaray va fi o experienţă importantă, din care fiecare jucător va învăţa multe. Ne bucurăm că avem această şansă. Sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarului. Vom alcătui două formaţii, una urmând a juca în prima repriză, cealaltă după pauză. Ne asumăm anumite riscuri, dar trebuie să folosim tot lotul, fiind primul amical din perioada de pregătire, a declarat Gică Hagi.     


Sursa foto: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii