Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ianis Hagi, la primul gol în Italia. A marcat din lovitură liberă!

ro

19 Sep, 2016 00:00 1257 Marime text
Mijlocaşul constănţean Ianis Hagi a înscris primul său gol în Italia, la clubul Fiorentina. Tânărul fotbalist a punctat, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, pentru echipa de tineret a formaţiei „viola“, în meciul cu Spezia. 
 
„Venit de la echipa mare a Fiorentinei pentru a ajuta echipa de tineret, Ianis Hagi a deschis scorul în victoria cu 6-2 obținută de formația sa. Pentru informarea corectă a suporterilor și a opiniei publice, vă readucem la cunoștință că Ianis Hagi face parte din lotul primei echipe a Fiorentinei, nu așa cum a încercat un cotidian de sport să inducă într-o gravă eroare opinia publică în articolul de duminică (18 septembrie). Ianis Hagi este singurul jucător român sub 18 ani cumpărat de prima echipă a unui club din cele mai puternice cinci campionate ale Europei, care a încheiat sezonul precedent între primele cinci echipe din Serie A. Felicitări, Ianis, pentru prima reușită din Italia, fii puternic și așteptăm cât mai repede debutul în echipa mare!“, se arată pe site-ul oficial al Academiei Hagi, Ianis fiind transferat de Fiorentina de la FC Viitorul.

„Strategia noastră a surprins FC Botoşani“

Echipa constănţeană a realizat în etapa a opta a Ligii 1 o victorie mare, 2-1 (A. Chiţu 13, Nimely 74 / Fulop 39) în deplasare cu FC Botoşani. „Am obţinut un succes important, contra unui adversar puternic, foarte bun acasă şi aflat într-un moment extraordinar (n.r. înaintea meciului, FC Botoşani se afla pe locul doi în clasament). Ştiam că gazdele alcătuiesc o echipă determinată, agresivă, care joacă pe poartă şi marchează mult. Strategia noastră, în care am pus bază pe un joc mai direct, i-a surprins însă. Tot ce am gândit a fost pozitiv pentru noi. Suntem foarte fericiţi, pentru că am realizat prima victorie la Botoşani”, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
În urma acestei victorii, formaţia de pe litoral ocupă locul şase în clasament, cu 13 puncte, având patru victorii, un egal şi trei înfrângeri în opt meciuri. În etapa viitoare, Viitorul întâlneşte Dinamo la Ovidiu, meciul fiind programat mâine, de la ora 20.30.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii