Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Tecău, învins Simona Halep o întâlneşte pe Karolina Pliskova în sferturi la Sydney

ro

13 Jan, 2016 00:00 2995 Marime text
 

Cea mai bună jucătoare de tenis din România, constănţeanca Simona Halep (numărul doi WTA), s-a calificat, ieri, în sferturile de finală ale turneului de la Sydney, unde e principala favorită. Simona a jucat direct în turul doi, unde, în primul meci oficial din 2016, a învins-o în trei seturi, scor 6-4, 2-6, 6-1, pe franţuzoaica Caroline Garcia (34 WTA).

În sferturi, Halep se va duela cu sportiva Karolina Pliskova (Cehia, 11 WTA şi cap de serie numărul 5). Partida va avea loc astăzi, nu înainte de ora 7.00 (ora României), în direct la Digi Sport 2. „Aştept cu nerăbdare să mă confrunt cu adversare dificile, pentru a vedea la ce nivel mă situez“, a spus Simona Halep. Întrecerea de la Sydney este ultima înainte de Autralian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

La startul turneului de la Sydney, la dublu masculin, s-a aliniat şi constănţeanul Horia Tecău, care, alături de partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, alcătuiau perechea cap de serie numărul unu. Cei doi au pierdut însă în runda inaugurală, ratând accederea în sferturi. Cei care i-au învins, cu 4-6, 6-7, 10-4, după o oră şi 36 de minute de joc, au fost australienii  Matt Reid şi Jordan Thompson, beneficiari ai unui wild card. În 2015, Tecău şi Rojer au ajuns până în finală la Sydney
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii