Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM Constanţa deschide seria finalelor cu gândul la titlu

ro

15 Apr, 2015 00:00 2469 Marime text
HCM Constanţa are meci important azi. Constănţenii întâlnesc echipa CMS Bucureşti şi deschid seria finalelor din play-off, după un sezon regulat echilibrat în Liga Naţională de handbal masculin.
 
Meciul va avea loc în Giuleşti, în Sala Rapid, începând de la ora 17:45.
 
Aceasta nu este prima întâlnire din acest an dintre cele două echipe. CSM Bucureşti şi HCM Constanţa s-au aflat în luptă directă pentru un loc de frunte în Liga Naţională până la finalul lunii trecute.
 
Tot azi, de la ora 18.00, încep alte două finale, Ştiinţa Bacău - Minaur şi Potaissa Turda - HC Odorhei.
 
Ali Nurhan, directorul general al HCM, a declarat că e un meci în care ecperienţa va pute aface diferenţa.
 
„Vom întâlni CSM Bucureşti, deci se bat săracii cu bogaţii, dar am mare încredere în băieţi. Mi-ar plăcea să lucrez la o echipă precum CSM Bucureşti, care are în lot mai mulţi jucători tineri, dar experienţa contează la acest nivel. Aceasta nu se poate căpăta după 1-2 ani”, a declarat Ali Nurhan, potrivit prosport.ro.
CSM Bucureşti - HCM Constanţa este un meci pentru titlu pentru că ambele echipe îşi doresc să ajungă spre sfârşitul lunii mai în finala Ligii Naţionale.
 
„Ne batem numai la locul 1, chiar şi în situaţia în care suntem, pentru o nouă prezenţă în Europa, în Champions League sau Cupa EHF”, a mai precizat Ali Nurhan, conform sursei citate.
 
După rezultatele şi evoluţiile din ultimele săptămâni, HCM Constanţa este favorită cu CSM Bucureşti, mai ales că ar urma să joace două partide pe teren propriu în cazul în care va pierde, azi, la Bucureşti. Un alt element ce anunţă un meci atractiv este şi faptul că, HCM şi CSM au reuşit ca la fiecare întâlnire din acest sezon să câştige meciul din deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii