Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HCM ataca si ultimul obiectiv

ro

15 May, 2008 00:00 713 Marime text

Dupa ce a ratat titlul de campioana in acest sezon, singurul obiectiv ramas in picioare pentru Handbal Club Municipal este Cupa Romaniei

HCM Constanta va debuta, astazi, la Braila, in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, cand va intalni formatia clasata la finalul sezonului pe locul 7 in Liga Nationala, Minaur Baia Mare. Dupa incheierea ultimei etape din Liga Nationala masculina s-au stabilit si meciurile din cadrul sferturilor de finala ale Cupei Romaniei. Astfel, astazi, incepand cu ora 10.00, competitia debuteaza la Sala Sporturilor din Braila. Lupta pentru trofeu se va desfasura in perioada 15 - 18 mai, cu participarea primelor opt echipe din clasamentul Ligii Nationale. Castigatoarea de anul trecut, Steaua Bucuresti va intalni in sferturile de finala formatia pregatita de Ion Craciun, CSM Medgidia. Contracandidata la castigarea trofeului, HCM Constanta va avea o misiune dificila, echipa constanteana avand ca adversar in prima faza a competitiei pe Minaur Baia Mare, formatie care a invins in ultimul meci direct vicecampioana cu scorul de 34-29. In celelalte doua partide din sferturile de finala se vor intalni proaspata castigatoare a Cupei Challenge, UCM Resita, si echipa clasata pe locul sase in acest sezon, HC Odorhei iar revelatia acestui sezon, Stiinta Dedeman Bacau va juca pentru un loc in semifinale cu Universitatea Bucovina Suceava. Dupa disputarea sferturilor de finala, vineri sunt programate semifinalele, iar finala Cupei se va disputa duminica.

"Avem ca obiectiv castigarea Cupei"

Tehnicianul formatiei constantene, Vasile Stanga este de parere ca Steaua are un traseu mai accesibil pana in finala, "ros-albastri" intalnind pe CSM Medgidia, iar semifinale pe castigatoarea din derbiul moldav dintre Stiinta Bacau si Bucovina Suceava. "Avem obiectiv castigarea Cupei Romaniei. Este o competitie unde trebuie sa ne demonstram valoarea, in conditiile in care ratarea campionatului a fost un esec pentru noi. Cel mai probabil ne vom duela cu Steaua pentru trofeu care dupa parerea mea are o traseu mai accesibil. Minaur si UCM Resita, adversarii nostri pana la finala, sunt mult mai redutabili", a declarata antrenorul echipei HCM Constanta. Tabloul complet al sferturilor de finala ale Cupei Romaniei arata astfel: Steaua MFA Bucuresti - CSM Medgidia (joc 1, ora 10.00); Stiinta Municipal Dedeman Bacau - Universitatea Bucovina Suceava (joc 2, ora 12.00); UCM Resita - HC Odorhei (joc 3, ora 16.30); HCM Constanta - Minaur Baia Mare (joc 4, ora 18.30). Pe 16 mai sunt programate semifinalele competitiei: Castigatoarea jocului 1 - Castigatoarea jocului 2 (ora 16.30); Castigatoarea jocului 3 - Castigatoarea jocului 4 (ora 18.30). Pe 17 mai este zi libera, iar pe 18 mai are loc finala Cupei Romaniei, de la ora 11.00.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii