Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul, înfrângere la limită Eden Hairi - „Probabil că n-au crezut că pot juca de la egal la egal cu Suceava” (galerie foto + video)

ro

07 May, 2016 00:00 4752 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Farul Constanţa a disputat ieri partida din etapa a 24-a a Diviziei A, întâlnind pe teren propriu CSU Suceava. Aflate pe locul cinci în clasament, gazdele s-au duelat cu ocupanta poziţiei a treia, o echipă cu aspiraţii la promovare, în faţa căreia au cedat cu 27-28 (11-13).

Cu dezavantaj de două goluri la pauză, HC Farul s-a văzut condusă în partea secundă şi la patru lungimi (12-16, 13-17, 16-20, 17-21), însă apoi a reuşit să revină pe tabelă şi să preia chiar conducerea, 23-22. Apoi, mai multe greşeli ale Farului, atât în defensivă (unde sucevenii au speculat câteva nesincronizări şi spaţii), cât şi în ofensivă (unde, în patru faze consecutive, gazdele au ratat golul) au dus-o iar în avantaj pe CSU, care a avut şi 28-24.
 
„Marinarii“ s-au apropiat însă pe final, iar când mai erau 15 secunde de joc, au înscris de la 7 metri pentru 27-28. Timpul a fost însă insuficient pentru a reuşi măcar un egal.

Lekovic a intrat neaşteptat de bine în joc

„E vina noastră, a tuturor, că am ratat victoria. Ne-a lipsit concentrarea şutului la poartă. Din păcate, Tudorancea nu a mai avut acum reuşitele cu care ne-a obişnuit în celelalte meciuri, când marca de la distanţă mare cel puţin cinci - şase goluri. Ne-a lipsit acest lucru. În schimb, mă bucur că a revenit Bozidar Lekovic, după o accidentare care l-a ţinut destul de mult timp departe de teren. N-am crezut că o să intre atât de bine în joc, în condiţiile în care nici ultimul antrenament nu l-a făcut 100%. În acest meci, au contat lipsa noastră de experienţă şi poate faptul că băieţii n-au fost pregătiţi pentru a câştiga. N-au crezut probabil niciodată că sunt în stare să lupte de la egal la egal cu o echipă a Sucevei care merge la un turneu de promovare în Liga Naţională.
 
Bătălia pentru locul patru rămâne însă deschisă. Mai avem două meciuri accesibile, o deplasare la Piatra Neamţ, în care trebuie să jucăm bine, iar în ultima etapă sperăm să fie un spectacol handbalistic în compania echipei Vicov Bucovina, un meci în care sper să putem sărbători clasarea pe locul patru“, a declarat Eden Hairi, antrenorul principal al HC Farul.

Ştefan Bursuc, golgheterul partidei 

Constănţenii au punctat ieri prin Bozidar Lekovic - 6, Vladimir Stankovic - 6, Mihai Savu - 5, Cătălin Ion - 5, Octavian Loghin - 2, Ionuţ Cârchea - 2 şi Bogdan Tudorancea - 1. De cealaltă parte, golurile lui CSU Suceava au fost marcate de Ştefan Bursuc - 7, Babriel Burlacu - 6, Sabin Costea - 6, Cristian Bursuc - 3, Andrei Olariu - 3, Alin Petrea - 1, Lucian Preda - 1 şi Bogdan Baican - 1.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii