Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Farul are ca obiectiv promovarea HC Dobrogea Sud II debutează astăzi în Divizia A

ro

16 Sep, 2016 00:00 1246 Marime text
Nou-înfiinţată, echipa secundă a HC Dobrogea Sud susţine astăzi primul meci în Divizia A (seria A) de handbal masculin, deschizând ediţia 2016/2017 a campionatului. Constănţenii întâlnesc, în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 17.00, echipa Atletico Alexandria, iar HC Dobrogea Sud a făcut apel la fani pentru susţinere: „Vă aşteptăm la sală, să îi încurajăm şi să-i susţinem pe colegii noştri de la echipa HC Dobrogea II, care vor începe prima etapă din Divizia A. Avem încredere în voi şi ştim că veţi fi cei mai buni!“
 
Constanţa este reprezentată în campionat şi de HC Farul. În prima etapă, Farul joacă în deplasare cu Danubius Galaţi (una dintre contracandidatele la promovare), sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 13.30. În afară de cele patru echipe din aceste două meciuri, în campionat mai joacă CSU Târgovişte, CSM Bucureşti II, Politehnica Iaşi, CSM Ploieşti, LPS Piatra Neamţ, HC Buzău 2012, Ştiinţa Bacău şi CSM Botoşani.
 
„Clar, obiectivul nostru principal este promovarea. Prioritară este participarea directă, dar, dacă nu se va putea să intrăm de pe locul întâi, vrem să participăm la baraj. Eu spun că promovarea e realizabilă, prin multă muncă şi dacă vom avea în continuare sprijinul Consiliului Local Constanţa“, a declarat Nurhan Ali, preşedintele HC Farul.
 
În acest weekend, debutează în noua ediţie a Diviziei A şi echipa feminină CSU Neptun Constanţa, care joacă pe teren propriu, duminică, de la ora 13.00, împotriva formaţiei Rapid USL Metrou Bucureşti. În campionat mai evoluează CSM Bucureşti II, Activ CSO Plopeni, Ştiinţa Bacău, Spartac Bucureşti, CNOT Iaşi, HCF Piatra Neamţ, CSU Târgovişte, ACS Şc. 181 SSP Bucureşti, HM Buzău, Dinamo Bucureşti, Ştiinţa Bucureşti şi SCM Piteşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii