Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud, primul meci fără Christian Gaudin Ionuţ Stănescu - „Sper să se fi produs şocul de care era nevoie la echipă“

ro

10 Oct, 2017 00:00 1846 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa dispută astăzi meciul din etapa a şaptea a Ligii Naţionale, întâlnind la Constanţa Potaissa Turda. Partida este programată în Sala Sporturilor, de la ora 17.30.
 
În clasament, HC Dobrogea Sud se află doar pe locul zece, cu şapte puncte, după două victorii, un egal şi trei înfrângeri şi golaveraj negativ (142-145). Rezultatele nesatisfăcătoare din acest debut de sezon, în care echipa de pe litoral nu a obţinut nicio victorie în cele trei meciuri susţinute pe teren propriu, au dus la despărţirea, în urmă cu patru zile, de antrenorul francez Christian Gaudin. De cealaltă parte, Potaissa Turda e a treia în ierarhie, cu 12 puncte.

Mai multă atitudine şi dăruire! 

„Sunt şanse ca, până mâine (n.r. astăzi), să numim un nou antrenor principal, dar să vedem. Dacă însă nu va fi aşa, pe banca tehnică a echipei la meciul cu Potaissa va sta Marko Isakovic (n.r. secund în mandatul lui Gaudin). El oricum are toate licenţele şi a fost şi antrenor principal o bună perioadă, ca şi antrenor secund şi preparator fizic“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud.
 
Şeful clubului speră ca, în confruntarea de astăzi, „marinarii“ să spargă gheaţa şi să obţină prima victorie acasă din acest sezon. „Aşa ne dorim cu toţii. Era clar că ceva nu mergea în joc şi atunci am luat decizia de a rezilia contractul cu Christian Gaudin. Sper să se fi produs şocul de care era nevoie la echipă şi să se schimbe ceva în bine. Mă aştept la mult mai multă atitudine şi dăruire pe teren, ceea ce ne-a lipsit până acum. Când se vor regăsi din nou în jocul nostru, şansele să câştigăm sunt mari“, a arătat „Rudi“ Stănescu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii