Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud participă la turneul de la Odorheiu Secuiesc (galerie foto)

ro

10 Aug, 2017 00:00 2181 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa participă în perioada 11 - 13 august la turneul de pregătire de la Odorheiu Secuiesc, alături de alte trei formaţii, HC Odorhei, CSA Steaua Bucureşti şi CSM Focşani. 
 
Pregătită de cuplul de antrenori Christian Gaudin - Marko Isakovic, HC Dobrogea Sud va juca astfel: vineri, 11 august - cu HC Odorhei (de la ora 18.00); sâmbătă, 12 august - cu CSA Steaua (de la ora 20.00); duminică, 13 august - cu CSM Focşani (de la ora 10.30). De curând, formaţia de pe litoral a participat la un stagiu de pregătire în Slovenia, în care au susţinut şi două partide amicale, ambele câştigate: 29-28 (15-17) cu HC Meshkov Brest (din Belarus) şi 29-19 (17-8) cu Mrk Krka Novo Mesto (din Slovenia).
 
„Dobrogea Sud a trecut un test important, cu o echipă puternică. Brest a condus maximum cu două goluri, dar am ţinut aproape, iar repriza a doua a fost mai bună pentru noi, apărarea fiind la cote maxime. Pe lângă jocul excelent al apărătorilor noştri, am fost impresionaţi de tânărul Nistor, care a marcat şapte goluri“, au postat pe Facebook cei de la HC Dobrogea Sud după meciul cu formaţia din Belarus.
 
Sâmbătă, 26 august, HC Dobrogea Sud întâlneşte campioana României, Dinamo Bucureşti, în Supercupa României. Partida va fi găzduită de Sala Polivalentă din Bucureşti, de la ora 16.00. Pentru suporterii HC Dobrogea Sud care vor să meargă la acest meci, se organizează deplasare cu autocarul de 50 de persoane.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii