Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, meci cu Dunărea Călăraşi HC Dobrogea Sud l-a transferat pe coordonatorul Dan Mihai Rohozneanu

ro

15 Feb, 2017 21:32 1853 Marime text

Echipa de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, ocupanta locului trei, cu 37 de puncte, în clasamentul Ligii Naționale, a anunțat, astăzi, transferul jucatorului Dan Mihai Rohozneanu, ultima dată la AHC Adrian Petrea Resița.

„După primele meciuri din cadrul returului Ligii Naționale, echipa noastră s-a întărit cu un nou jucător de valoare: coordonatorul de joc (centru) Dan Mihai Rohozneanu. În varstă de 33 ani, Mihai Rohozneanu s-a transferat la echipa noastră de la fosta echipă AHC Adrian Petrea Reșița, care, din nefericire, s-a desființat în acest retur. Experimentatul jucător a fost unul din membri fondatori ai echipei AHC Adrian Petrea, alături de Adrian Petrea, iar anterior redenumirii echipei, Rohozneanu a evoluat la echipa UCM Reșița, echipă care a căștigat de patru ori Challenge Cup. Suntem convinși că experiența și talentul centrului Rohozneanu vor fi cheia succesului și victoriilor ce vor urma. Mihai Rohozneanu a semnat cu echipa noastră până în vară. Bine ai venit, Mișa, și împreună vom fi mai puternici!“, se arata pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.

Astăzi, HC Dobrogea Sud susţine meciul din etapa a 19-a a campionatului, întâlnind în deplasare Dunărea Călăraşi, echipa de pe poziţia a zecea, cu 20 de puncte. Partida începe la ora 16.45.

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii