Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud joacă astăzi cu Dunărea Călărași la Constanța

ro

14 Nov, 2017 00:00 2533 Marime text
Etapa a 11-a a Ligii Naționale de handbal masculin este deschisă, astăzi, de partida HC Dobrogea Sud - Dunărea Călărași, care se dispută în Sala Sporturilor din Constanța, de la ora 20.00, în direct la Digi Sport 3 și Telekom Sport. 
 
Noul antrenor principal al HC Dobrogea Sud, Sandu Iacob, are două victorii din două partide pe banca formației de pe litoral, iar astăzi o vizează pe a treia. Gazdele se află pe locul șapte, cu 17 puncte, în vreme ce Dunărea Călărași ocupă poziția a patra, cu 19  puncte. Pentru HC Dobrogea Sud acesta este ultimul meci înaintea manșei tur din runda a treia preliminară a Cupei EHF, care se dispută duminică, în Germania, cu SC Magdeburg.
 
În întrecerea masculină din Divizia A, s-a disputat etapa a șaptea, iar ambele reprezentante ale județului Constanța, CS Medgidia și HC Dobrogea Sud II, au câștigat. CS Medgidia a dispus pe teren propriu de Atletico Alexandria, scor 29-28 (14-16), în vreme ce echipa secundă a HC Dobrogea Sud s-a impus pe terenul formației CSM București cu 36-27 (20-11). În clasament, CS Medgidia ocupă locul doi, cu 16 puncte, iar HC Dobrogea Sud II se află pe șase, cu nouă puncte. În runda viitoare, meciurile echipelor din județul Constanța vor fi: CSU Danubius Galați - CS Medgidia (vineri, 17 noiembrie, de la ora 16.00) și HC Dobrogea Sud II - CSU CNOT Brașov (duminică, 19 noiembrie, de la ora 11.00).   
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii