Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud încheie turul pe locul întâi, HC Farul - pe 4 „Festival, festival, ca la noi pe litoral!“ (video)

ro

14 Dec, 2015 00:00 1991 Marime text
 

Ultima etapă, a 13-a, a turului Diviziei A la handbal masculin le-a adus victorii ambelor reprezentante ale Constanţei în competiţie.

HC Dobrogea Sud a jucat la Constanţa, sâmbătă, şi a câştigat cu 35-25 (17-13) meciul cu CSM Bucureşti II. Cu prilejul acestei partide, handbaliştii formaţiei-gazdă au strâns jucării de pluş de la spectatori, pentru copii din familii nevoiaşe. „Vă mulţumim pentru zâmbetele copiilor! Cu sprijinul vostru, am reuşit să bucurăm copiii care au nevoie de noi. Astăzi (n.r. sâmbătă), am câştigat mai mult decât un meci. Am câştigat un zâmbet din partea copiilor. Haideţi să facem un obicei din astfel de acţiuni şi să-i vedem fericiţi din ce în ce mai des! Vă mulţumim că aţi fost alături de noi!“, a fost mesajul handbaliştilor.
 
HC Dobrogea Sud se află pe locul întâi în clasament, având 33 de puncte, după ce a înregistrat victorii pe linie în cele 11 meciuri susţinute. Pe poziţia secundă se află CSU Suceava, cu 31 de puncte, dar cu un meci în plus.

HC Farul, succes la scor

Tânăra echipă a HC Farul Constanţa a evoluat în etapă ieri, pe terenul formaţiei CS de la Alpinism la Turism Vicov Bucovina, pe care a învins-o la scor, cu 40-24 (23-14). Graţie acestui succes detaşat, HC Farul a urcat două poziţii în ierarhie, de pe şase pe patru, cu 24 de puncte (opt victorii şi patru înfrângeri în 12 meciuri), depăşind la golaveraj (+48 faţă de +45) HC Buzău 2012. Pe drumul spre casă, handbaliştii constănţeni au dat frâu liber bucuriei, iar printre scandările lor din autocar s-a numărat şi „Festival, festival, ca la noi pe litoral!“.    
 
Sursa foto 1 şi video: Facebook (Handbal Club Farul Constanţa); sursa foto 2: Facebook (Handbal Club Dobrogea Sud)   
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii