Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud face selecţie pentru echipele de juniori IV şi mini-handbal „Îi aşteptăm pe toţi boboceii alături de noi”

ro

29 Sep, 2016 00:00 2690 Marime text
HC Dobrogea Sud Constanţa efectuează selecţie în rândul copiilor iubitori ai handbalului, în vederea formării echipelor de juniori IV (11-12 ani) şi minihandbal (sub 10 ani). 
 
„Îi aşteptăm pe toţi boboceii alături de noi pentru a se juca şi a învăţa prin joacă unul dintre cele mai frumoase sporturi: handbalul. Orele petrecute în sala de antrenament vor fi constructive şi educative, iar distracţia prin joc va fi punctul de atracţie pentru cei mici. Dorim să formăm jucători talentaţi, iar acest lucru va fi «construit» doar din plăcerea şi pasiunea micuţilor pentru handbal. Ne dorim ca micii handbalişti sa vină alături de noi cu drag şi cu plăcere. Doar aşa vor creşte frumos şi vor deveni valori“, este mesajul postat pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud.
 
Antrenamentele şi selecţiile au loc, gratuit, la Sala Sporturilor Tomis (Hidrotehnica, lângă CET), programul fiind următorul: pentru juniori IV - de luni până vineri, între orele 9.00 şi 10.30; pentru minihandbal - luni, miercuri şi vineri, între orele 18.00 şi 19.30.

Meci la Constanţa cu Dunărea Călăraşi 

Prima echipă a HC Dobrogea Sud, ocupantă a locului trei în Liga Naţională, cu 12 puncte (patru victorii şi un eşec în cinci partide) susţine un nou meci la Constanţa, întâlnind vineri, 30 septembrie, de la ora 19.30, formaţia Dunărea Călăraşi, în etapa a şasea a competiţiei. Formaţia oaspete se află pe poziţia a zecea, cu şase puncte, având două victorii şi trei înfrângeri până acum.
 
„Asemenea meciului anterior (n.r. cu HC Odorhei, la Constanţa, câştigat de gazde cu 31-30), prezenţa dumneavoastră este esenţială și s-a demonstrat faptul că împreună suntem mai puternici. Vă așteptăm la un nou meci important din cadrul Ligii Zimbrilor! Suporterii noștri fac diferenţa! Vă iubim!“, li s-au adresat cei de la HC Dobrogea Sud suporterilor proprii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii