Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud a încheiat vacanţa. Handbaliştii se pregătesc sub comanda lui Aihan Omer

ro

09 Jan, 2018 16:19 3506 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a încheiat vacanţa şi şi-a reluat pregătirile, sub comanda antrenorului Aihan Omer, care va suplini la antrenamente și la cantonamentul de pregătire de la Cheile Grădiștei (Brașov), din perioada 10 - 19 ianuarie, activitatea antrenorilor Sandu Iacob și Marko Isakovic.

Sandu Iacob este și antrenorul echipei naționale de tineret a României, iar în perioada 7 - 20 ianuarie lotul are acțiune (cantonament de pregătire la Baia Mare).

Marko Isakovic este și antrenor secund la echipa națională a Serbiei, iar între 12 şi 28 ianuarie va avea loc Campionatul European din Croația, unde echipa Serbiei este calificată.

„Am reînceput antrenamentele cu multă energie și optimism. Mult succes tuturor și suntem mândri că avem alături de noi cei mai buni antrenori!“, se arată pe pagina de Facebook a HC Dobrogea Sud. 


După stagiul montan, care va cuprinde şi câteva partide de verificare, HC Dobrogea Sud vrea să mai dispute minimum două meciuri amicale. În prima etapă de campionat, echipa de pe litoral va juca în deplasare la Timişoara, pe 1 februarie.   

„Am început anul 2018 plini de speranţă. Avem, momentan, un lot slăbuţ numeric, întrucât mulţi jucători sunt plecaţi la mai multe loturi naţionale. Suntem foarte optimişti. Am făcut un bilanţ pe 2017 şi Dobrogea Sud a avut un parcurs destul de bun. Într-adevăr, se putea şi mai bine, dar încercăm să evităm greşelile pe care le-am făcut în perioada trecută şi să învăţăm din ele. Încercăm să aducem turneul Final Four al Cupei României la Constanţa. În campionat ne vom bate până la ultimul meci“, a declarat Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, potrivit sursei citate. 

Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii