Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi isi supravegheaza elevii in Antalya

ro

29 Jan, 2010 03:28 3539 Marime text

hagi.jpgOcupanta poziţiei secunde din Seria a II-a a Ligii a III-a, FC Viitorul Constanţa, împreună cu echipele de juniori republicani ale Academiei de Fotbal Gheorghe Hagi, au sosit în Antalya pentru primul stagiu de pregătire al iernii.

Sosite miercuri seară în Antalya, echipa de seniori a Academiei lui Hagi, FC Viitorul şi echipele de juniori republicani ale Academiei aveau programate ieri dimineaţă primele antrenamente pe terenurile de la Mardan Sport Complex. Potrivit site-ului oficial al grupării constănţene, o ploaie torenţială care s-a abătut asupra regiunii Antalya a schimbat programul de dimineaţă al celor trei echipe constănţene, care s-au refugiat în sala de forţă. După antrenamentul din sală jucătorii au intrat la bazin pentru un antrenament aerob. Ploaia s-a mai domolit în a doua parte a zilei şi a permis echipelor constănţene să efectueze primele şedinţe de pregătire pe terenurile de la Mardan Sport Complex. Atât echipa de seniori, cât şi cele două formaţii de juniori republicani, au susţinut antrenamente atât fizice cât şi tehnico-tactice. Delegaţia formaţiei de pe litoral a fost întâmpinată la sosirea în Turcia chiar de Gheorghe Hagi, care va fi alături de echipele sale în prima jumătate a cantonamentului. Începând de joi dimineaţă, cele trei echipe ale „regelui" vor susţine primele şedinţe de pregătire din acest cantonament. Miercuri seară, FC Viitorul a ratat doar pentru câteva minute întâlnirea cu trupa lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ, Şahtior Doneţk, deţinătoarea Cupei UEFA părăsind cantonamentul de la Mardan Sport Complex chiar înaintea sosirii delegaţiei constănţene. La Mardan Sport Complex mai este cazată formaţia azeră Neftchi Baku (la care evoluează românii Adrian Neaga, Marian Aliuţă şi Leonard Naidin).

Colegi de cantonament cu Poli Iaşi

La acelaşi hotel a sosit şi lotul formaţiei pregătite de Petre Grigoraş, Poli Iaşi. Cele două formaţii se vor întâlni în Turcia într-un meci de pregătire programat pe data de 4 februarie. FC Viitorul va susţine cinci partide de verificare în stagiul din Turcia. Primul joc este programat pe 1 februarie, în compania echipei secunde a clubului din prima ligă din Rusia, Amkar Perm. Apoi, pe 7 februarie, formaţia pregătită de Cătălin Anghel şi Norbert Niţă v evolua împotriva formaţiei bulgare de ligă secundă, PFC Chavdar Etropole, iar două zile mai târziu, FC Viitorul va susţine ultimul joc în cantonamentul din Antalya în compania unui adversar ce urmează a fi stabilit. Pe 10 februarie delegaţia constănţeană va pleca la Istanbul, unde a doua zi va juca împotriva formaţiei turce de Liga a III-a, Eyupspor (ora 14.30). Imediat după meciul de la Istanbul, FC Viitorul va reveni în ţară, urmând să reia pregătirile la Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii