Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:25 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hagi - „Credem în şansa noastră” FC Viitorul susţine azi turul cu Gent din preliminariile Europa League

ro

28 Jul, 2016 00:00 2033 Marime text


FC Viitorul susține astăzi, de la ora 21.30, în deplasare, prima manșă a turului al III-lea preliminar din Europa League, contra formației belgiene KAA Gent. Echipa constănţeană a plecat marți din Constanța, iar în cursul serii a efectuat un antrenament la Buftea.
 
FC Viitorul a plecat apoi spre Belgia, ieri dimineaţă. După un zbor de două ore și jumătate, constănțenii au aterizat cu bine la Bruxelles, pe aeroportul Zaventem. Drumul de la Bruxelles la Gent a fost parcurs apoi cu autocarul, constănțenii stabilindu-și cartierul general la NH Belfort Hotel din centrul orașului. Aseară, de la ora 21.30, FC Viitorul a susținut antrenamentul oficial, pe Ghelamco Arena, stadionul lui KAA Gent.
 
„E prima noastră participare europeană şi avem mult respect pentru adversar, care e foarte bun şi mult mai experimentat ca noi. Dar suntem încrezători şi vrem să facem un meci bun. Credem în şansa noastră“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Returul FC Viitorul - KAA Gent este programat pe 4 august, de la ora 21.15, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii